Een bank kopen en geld overhouden: dat kan bij deze winkel

Aangeboden door Kringloop EHB Hengelo 6 december 2018

De aanschaf van een nieuwe bank kan een dure grap zijn, maar dat hoeft niet. Als je een leuke bank koopt bij Kringloop EHB kun je geld besparen én genieten van lekker meubel in huis.

Als je op zoek bent naar een andere bank, weet je dat zo’n ding behóórlijk prijzig kan zijn. Bij Kringloop EHB vind je supermooie, tweedehands banken voor een leuke prijs. De winkel is opnieuw ingericht met een aantal luxe artikelen, waaronder leren bankstellen en witgoed. Het gaat om kwalitatief, goede banken die zeker een tweede gebruiker verdienen. Of je nou wel of niet veel geld hebt te besteden, bij Kringloop EHB hebben ze artikelen voor elke portemonnee.

Kerstitems scoren

Heb je nog leuke items nodig voor je kerstinterieur? Bij Kringloop EHB hebben ze nog wat kerstartikelen, waaronder kerstversiering, kerstballen en enkele kunstbomen. Struin rustig even tussen al die andere spullen, misschien zit er wat voor je bij.

Tot 13 december loopt er nog een hele toffe actie bij Kringloop EHB. Dit vanwege het 6-jarig bestaan van de winkel. Zomerkleding koop je voor 1 euro. CD’s, LP’s, en boeken zijn nu maar 0,50 eurocent. En heb je voor het sfeervol tafelen met kerst nog wat extra glazen nodig? Daarvoor geldt: 2 halen, 1 betalen. Mooi meegenomen toch?

Helpen als vrijwilliger

Overigens is Kringloop EHB nog op zoek naar gemotiveerde vrijwilligers die in de winkel willen helpen, het wordt namelijk steeds drukker in de winkel. Wil jij graag een steentje bijdragen aan recycling en vind je het leuk om onder de mensen te zijn? Kom dan even langs in de winkel

Nieuwsgierig geworden naar de banken en andere meubelen bij Kringloop EHB? Haast je dan naar de winkel!

Lees ook: 

Droom voor eigen kringloopwinkel kwam uit in Hengelo

Kringloop EHB in Hengelo opende 5 jaar geleden de deuren aan de Langelermaatweg 41. Voor de eigenaar...

Deze bijdrage wordt je aangeboden door Kringloop EHB Hengelo. Meer over Kringloop EHB Hengelo ontdekken?

Kringloop EHB Hengelo kringloopwinkels

Nu open10:00 - 18:00

Langelermaatweg 41, Hengelo

Bekijk meer:kringloopwinkels

adv.