Hengelo

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Dit is de goedkoopste woning die nu te koop staat in Hengelo

Door Majorie Nijbroek 23 augustus 2019

In dit artikel deelden we dure huizen in Hengelo. Woningen waarbij je wel héél diep in de buidel moet tasten. Gelukkig zijn er ook huizen die wat beter betaalbaar zijn. Benieuwd naar het goedkoopste huis dat nu te koop staat in Hengelo? Wij zochten het uit. 

De goedkoopste woning die op dit moment te koop staat op Funda (en die nog niet onder voorbehoud verkocht is of officieel onder bod staat) is een appartement aan de Oelerweg.  Het huis, op de tweede woonlaag, staat nog maar nét te koop; sinds zondag! De vraagprijs is 105.000 euro.

Balkon in de zon

Voor die prijs krijg je een appartement op korte afstand van het centrum en met de wijkwinkelvoorzieningen in de buurt. De woning uit 1975 heeft een woonoppervlakte van 48 vierkante meter en twee kamers, waarvan een ruime slaapkamer. In de bergruimte op de begane grond kun je nog wat spullen kwijt. En wat dacht je van een balkon in de zon?

Het is een voormalige huurwoning. De portiekflat heeft kunststof kozijnen en er ligt nog maar net een nieuwe laminaatvloer in. En ook fijn, de flat is dit jaar nog van binnen gesausd. Je kunt er zo in, het appartement staat leeg.

Kijk maar mee!

Bron: Funda
Bron: Funda
Bron: Funda
Bron: Funda
Bron: Funda
Bron: Funda

Lees ook: 

huizen in Wilderinkshoek

Wonen in de wijk Wilderinkshoek: deze huizen staan te koop

Aan de zuidwestkant van Hengelo vind je de Wilderinkshoek met de buurten Nijverheid, Vikkerhoek en h...
tiny house van Robin en Nadia

Nadia en Robin wonen met drie kinderen in een tiny house: ‘We hebben alles wat we nodig hebben’

Hoe groter je huis (lees: hoe meer ruimte je hebt), hoe meer spullen je verzamelt. Herkenbaar? Maar ...

adv.