Hengelo

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Dit is de goedkoopste woning die op dit moment te koop staat

Door Majorie Nijbroek 24 februari 2020

Er staan op dit moment ruim 500 woningen te koop in Hengelo, zien we op Funda. Daarvan hebben er 228 de status ‘in onderhandeling’. Blijven er 280 over. Een huis in de Berflo Es is de goedkoopste met een bordje Te koop in de tuin.

Pagina 1/3
⟵ swipe swipe ⟶

Goedkoopste huis

Bron: Funda
Bron: Funda
Bron: Funda
Bron: Funda
Bron: Funda
Bron: Funda

Van alle huizen die nu te koop staan (en beschikbaar zijn), ben je het minst kwijt voor deze woning aan de Zonstraat nummer 17. Het is een voor-oorlogse helft van een dubbel. Het huis staat sinds een maand te koop. Je moet geen twee linkerhanden hebben, want de woning moet nog helemaal gerenoveerd en gemoderniseerd worden. Maar daar is de prijs ook naar. Er staat een ruime vrijstaande berging bij, de tuin ligt op het zuiden.

Goedkoopste appartement

Bron: Funda
Bron: Funda
Bron: Funda
Bron: Funda
Bron: Funda
Bron: Funda

Voor €135.000 kun je eigenaar worden van de (klus)woning aan de Zonstraat. Voor minder geld kun je ook een appartement kopen in Hengelo. Er staan er 70 te koop, maar 45 huidige bewoners zijn in onderhandeling met een nieuwe eigenaar. Blijven er 25 over waar je op kunt bieden. Kijken we ook hier naar de goedkoopste. Het minst betaal je voor deze flatwoning aan de Verdistraat. Het is een appartement op de derde verdieping met twee slaapkamers en een vrij uitzicht. Er zit een inpandige berging bij. Je betaalt aan servicekosten €100,- per maand. Het appartement is sinds 3 weken op de markt.

Meer wonen

9 x deze huizen staan al langer dan 6 maanden te koop

De meeste woningen in Hengelo staan niet heel lang te koop, maar er zijn ook uitzonderingen. Deze hu...

Binnenkijken bij Ruth: ‘Eerst vonden we het wel gek om een huis aan de overkant te bekijken’

Verhuizen binnen dezelfde straat? De meeste mensen zullen deze beslissing nemen om groter of anders ...
Pagina 1/3
⟵ swipe swipe ⟶

Meer over

Wonen

adv.