Hengelo

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Dit zijn de goedkoopste woningen die nu in Hengelo te koop staan

Door Majorie Nijbroek 10 augustus 2019

Het is best lastig om nu in Hengelo een betaalbaar huis te vinden. Maar kijk eens naar deze koopwoningen: het zijn de goedkoopste stulpjes die nu in onze stad te koop staan. De vraagprijs ligt tussen de €118.500 en €150.000. Sommige zijn zo goed als af, er staan er ook wat tussen waar je nog wel het een en ander aan moet doen.

Pagina 1 / 11
⟵ swipe swipe ⟶

De goedkoopste

Het goedkoopste appartement dat op dit moment in Hengelo te koop staat! Het is een modern driekamerappartement met kunststof kozijnen en een dubbel balkon.

Kluswoning

Dit huis staat op een ruim perceel en je hebt er optimale privacy (aan de voorzijde is geen bebouwing, aan de achterkant nauwelijks inkijk). Maar voor je in dit huis uit 1929 kunt, moet er nog flink wat gebeuren. Het moet helemaal gemoderniseerd worden. Karakteristieke elementen zoals de erker en paneeldeuren zijn trouwens nog aanwezig.

Lichte galerijflat

Voor een fijne prijs koop je dit ruime en lichte hoekappartement in het centrum. Je vindt het op de tweede verdieping en als je het je afvraagt: ja, er is een lift. Buiten zitten is geen probleem, er zit een ruim balkon bij. Je auto parkeer je in de eigen garagebox. Je betaalt een maandelijkse bijdrage (€190) aan de VvE.

Mooi voor starters

Enkele pluspunten van deze kluswoning in de Hasseler Es in een notendop: het is een tussenwoning met veel ruimte en vrij uitzicht, er is een vrijstaande stenen berging bij en je hebt de (groen-, speel- en winkel)voorzieningen om de hoek. En hij is dus gewoon nog betaalbaar!

 

De vraagprijs voor deze goed geïsoleerde eindwoning is €150.000. Aan de voorzijde van het huis ligt een plantsoen met speeltuin, aan de achterkant heb je een eigen parkeerterrein. Er is een leuke tuin – met terras – bij. Ook handig: om de hoek zit het winkelcentrum.

Nieuwe keuken

Deze helft van een dubbel vlakbij het centrum is prima onderhouden. De keuken is 2 jaar geleden nog vernieuwd. Er zijn 2 slaapkamers, op zolder is ruimte voor nóg twee slaap(- of werk)kamers. Er staat een stenen berging bij.

Charmante voorgevel

Bron: Funda
Bron: Funda
Bron: Funda
Bron: Funda
Bron: Funda
Bron: Funda

Van de buitenkant vinden we dit charmante huis een plaatje, binnen zien we toffe details als paneeldeuren, glas in lood en twee schouwen. Dat deze woning al een flinke tijd te koop staat, verbaast ons best wel!

Twee balkons en vrij uitzicht

Bron: Funda
Bron: Funda
Bron: Funda
Bron: Funda
Bron: Funda
Bron: Funda

Voor €150.000 kun je dit vierkamerappartement met vrij uitzicht kopen. Het is licht en modern en heeft twee balkons.

Luxe keuken

Bron: Funda
Bron: Funda
Bron: Funda
Bron: Funda
Bron: Funda
Bron: Funda

Als je graag kookt, word je vast happy van de luxe keuken in dit tweekamerappartement. Ook niet verkeerd: de badkamer heeft een stoom/douche combinatie. Het  appartementencomplex heeft een lift.

Leuke woning voor leuke prijs

Je zult waarschijnlijk nog wel het een en ander willen aanpassen, maar in de basis is dit een fijne en goede woning. En kijk eens naar die prachtige gedetailleerde voorgevel. Het huis is al eens grondig gerenoveerd en daarna goed onderhouden. Conclusie: een leuke woning voor een leuke prijs.

Meer wonen in Hengelo

Hasseler Es

In welke Hengelose wijk wonen de meeste (en minste) mensen?

Onze stad telt zo'n 80.660 inwoners. Maar waar wonen al deze mensen eigenlijk? Wij zijn eens in de c...
bakkerij

Binnenkijken bij: Joop en Elly wonen in een voormalige bakkerij

Zeg Bakkerij Borkent en grote kans dat er bij de wat oudere Hengeloërs een belletje gaat rinkelen. D...
Binnenkijken bij Esther

Esther woont in de oudste flat van Hengelo, op ’t Kotte: ‘Ik ga hier nooit meer weg’

Nog elke keer als Esther Slager de voordeur van haar woning opent, overspoelt haar dat heerlijke gev...
Pagina 1 / 11
⟵ swipe swipe ⟶

Meer over

Wonen

adv.