De gemiddelde verkoopprijs in Hengelo is ruim 2 ton: dit koop je ervoor

Door Majorie Nijbroek 12 februari 2018

De gemiddelde verkoopprijs van een woning is in 2017 verder gestegen. Gemiddeld moest je voor een huis €263.000 betalen, blijkt uit cijfers van het CBS. In Hengelo zitten we daar ruim een halve ton onder: hier is de gemiddelde prijs waarvoor een woning van eigenaar verandert €201.845.

De verschillen per regio zijn best groot. In Delfzijl betaal je gemiddeld €141.000 voor je eigen optrekje. Maar kijk ’s naar Bloemendaal, waar je gemiddeld €776.000 moet aftikken voor een woning. In Hengelo betaal je zoals gezegd gemiddeld iets meer dan 2 ton. Maar wat voor huizen koop je voor dat bedrag? We hebben dit lijstje gemaakt:

<< < Pagina 1 / 7 >
⟵ swipe swipe ⟶

Helemaal uitgebouwd

Voor 2 ton kun je de nieuwe eigenaar worden van deze tussenwoning aan de Langelermaatweg 82. Het huis in de wijk Hart van Zuid is gebouwd in 2011. Het is een zeer complete woning met stadstuin op het westen, 3 slaapkamers op de eerste verdieping en dakkapel op de zolder. En ook goed om te weten: het is aan de achterzijde over de gehele breedte uitgebouwd.

Meer foto’s zien? Klik op deze link.

Langelermaatweg
foto: Funda

Ruime tussenwoning

Voor nét iets meer dan de gemiddelde verkoopprijs in Hengelo koop je deze woning, bouwjaar 1995, aan de Stockholmstraat 93. Het is een ruime tussenwoning met 3 slaapkamers in de kindvriendelijke woonwijk Vossenbelt. Deze woning vind je in een brede straat met veel groen en voldoende parkeerplek voor je bolide. Je betaalt er €204.500 voor, maar kunt er dan ook meteen intrekken; aan deze woning hoeft niet veel te gebeuren.

foto: Funda

Diepe achtertuin

Voor een paar duizend euro onder de gemiddelde verkoopprijs kun  je deze woning aan de Elsbeekweg 79 kopen. Het is een karaktervolle helft van een dubbel, een jaren ’30 woning met alle  kenmerken uit deze bouwperiode. Er zijn 3 slaapkamers. Er staat een stenen hobbyruimte bij de woning en heeft een diepe achtertuin. Vraagprijs: €197.500.

foto: Funda

Luxe open keuken

Heb jij je vizier gericht op een woning in de Hasseler Es? Dit huis op nummer 20 kun je kopen voor €199,500. Dit huis heeft in 2013 een nieuwe open keuken gekregen. Het is een huis waar je prima kunt wonen als je een wat groter gezin hebt: het telt 5 slaapkamers en je kunt op eigen terrein twee auto’s kwijt.

foto: Funda

Tuin met vijver

Ook net iets onder de gemiddelde verkoopprijs staat deze woning aan de Theodora Versteeghstraat 53 te koop. Als je €199,500 op de plank kunt leggen, kun jij de nieuwe  eigenaar worden. Het is een goed onderhouden hoekwoning in de wijk Hasseler Es met 3 slaapkamers,  royale aangebouwde garage/berging, vrijstaande stenen schuur, tuin met vijverpartij en 2 parkeerplaatsen op eigen terrein.

foto: Funda

Vrij uitzicht

De vraagprijs voor dit huis aan de Castorweg is precies €200.000. Voor dit bedrag krijg je een keurige woning met 3 slaapkamers, royale badkamer, hippe keuken, vrijstaande hobbyruimte en vrij uitzicht aan voor- én achterzijde. Niet verkeerd voor een woning waarvan de vraagprijs net onder de gemiddelde verkoopprijs ligt. Meer foto’s zien? Kijk dan hier.

foto: Funda

Ruime slaapkamers

Aan  de Valeriusstraat 50 kun je voor €200.000 een woning kopen die geen standaard woning is. Het is een geschakelde woning aan een rustig, doodlopend straatje met een inpandige garage en eigen  oprit met plek voor twee auto’s. De open keuken vind je aan de achterzijde. Met name de eerste verdieping is verrassend: 3 zeer ruime slaapkamers, een grote badkamer, een zonnig balkon en – dames  opgelet! een inloopkast. De tuin is ruim. Hier zie je meer foto’s.

foto: Funda
<< < Pagina 1 / 7 >
⟵ swipe swipe ⟶

Meer over

Wonen

adv.