De gemiddelde huizenprijs in Hengelo is €232.000 en dit koop je ervoor

Door Majorie Nijbroek 19 januari 2019

De woningprijzen zijn niet misselijk. Gemiddeld ben je €232.000 kwijt als je in Hengelo een woning koopt, schreven we vorige week. Welke huizen staan er in onze stad te koop voor ongeveer die prijs? Nou, deze bijvoorbeeld.

<< < Pagina 1 / 7 >
⟵ swipe swipe ⟶

Heel veel bergruimte

Heel prettig aan deze woning: het heeft een zee aan bergruimte! En klussers opgelet, dit huis heeft een grote vrijstaande garage die van alle gemakken is voorzien. Een fijne plek om te klussen! Op de oprit van deze geschakelde woning kun je meerdere auto’s kwijt. Dit huis uit bouwjaar 1910 heeft 3 slaapvertrekken.

Energiezuinig

Deze twee-onder-een-kapper heeft zonnepanelen en is daardoor erg energiezuinig. Wat we verder kunnen vertellen over dit huis: het heeft een uitgebouwde woonkamer met openslaande tuindeuren, 2 slaapkamers (voorheen 3), een ruime achtertuin en een garage met elektrische deur.

Herenhuis uit de jaren ’30

Voor net iets minder dan wat je gemiddeld neer moet tellen voor een woning in Hengelo kun je eigenaar worden van deze klassieke helft van een dubbel uit 1943. Deze woning heeft alle sfeerverhogende elementen uit de voor-oorlogsperiode, dakkapellen, brede dakoverstekken, gedetailleerd metselwerk, erker, overluifelde entree, glas in lood en tuindeuren. Dit herenhuis heeft 3 slaapkamers.

Vrijstaand wonen

En voor de gemiddelde verkoopprijs kun je in onze stad ook een vrijstaande woning kopen. Het is deze witgeverfde voor-oorlogse woning aan de Tulpstraat. De bovenverdieping heeft kunststof kozijnen. Recent is er een vrijstaande atelierruimte bijgebouwd. Vanuit de woning kom je via dubbele deuren op het zonneterras. De zonnige tuin is verrassend diep.

Appartement

Je kunt voor de gemiddelde huizenprijs ook eigenaar worden van het penthouse op de zevende woonlaag van een appartementencomplex aan de rand van de gewilde wijk de Vossenbelt. Het appartement is 2 jaar geleden nog helemaal gemoderniseerd en heeft bijvoorbeeld een nieuwe designkeuken. Je hebt vanuit deze woning een prachtig panoramisch uitzicht over de kleigaten van Rientjes.

Vijf slaapkamers

Aan de Mr. P.J. Troelstrastraat 100 vind je deze geheel gemoderniseerde en royale dertiger jaren erkerwoning. Heb je een groter gezin, dan is dit huis perfect: het heeft 5 slaapkamers. De woonkamer heeft een open haard en in de betegelde achtertuin staat een vrijstaande houten berging waar je veel spulletjes kunt opbergen.

Ruime hoekwoning

Aan dit huis hoef je niet veel te doen. Het is een ruime en energiezuinige hoekwoning die aan de achterzijde is uitgebouwd en is voorzien van een brede kunststof dakkapel op zolder. De hele woning is onderhoudsvriendelijk en voorzien van kunststof kozijnen, ramen en deuren.

Lees ook:

prijs woning

Prijs van een (vrijstaande) woning is in Hengelo flink gestegen

De NVM heeft nieuwe cijfers bekend gemaakt over de woningmarkt. Wij zijn natuurlijk vooral geïnteres...

Wauw! Deze 7 huizen met een droomkeuken staan te koop

Je hebt van die huizen die opvallen door een waanzinnige keuken die er al in zit. Je weet wel, zo’n ...
<< < Pagina 1 / 7 >
⟵ swipe swipe ⟶

Meer over

Wonen

adv.