De drukte ontvluchten? 7 x heerlijk wonen aan de rand van Hengelo

Door Miranda Nijland 5 januari 2019

Niet iedereen heeft zin om in het centrum of middenin een wijk te wonen. Sommigen willen lekker buiten de stad genieten van de ruimte en de natuur. Deze woningen aan de rand van Hengelo staan nu te koop.

Pagina 1 / 7
⟵ swipe swipe ⟶

Kettingbrugweg 21

Foto’s: Funda

In deze tweekapper woon je rustig in het buitengebied tussen Enschede en Hengelo. De woning ligt op een perceel van 234m² aan het retentiegebied Kristalblad met veel groen en water. Vanuit je huis fiets je zo naar de fietssnelweg F35. Keuken, badkamer, vloer en toiletten zijn in 2017 nog vernieuwd.

Kostdat? € 229.500 k.k.
Woonoppervlakte? 79 m²
Bouwjaar? 1939

Foto's: Funda
Foto's: Funda

Kneppelhoutpad 9

Foto: Funda

Deze woning aan het Kneppelhoutpad ligt aan de rand van Groot Driene op een  rustige, groene plek. Je hebt een vrij en groen uitzicht over de koppelleiding en het fraaie buitengebied Drienerwolde. Op de tweede verdieping heb je de mogelijkheid voor twee extra slaapkamers.

Foto: Funda

Kostdat? € 175.000 k.k.
Woonoppervlakte? 93 m²
Bouwjaar? 1974

Vechtlaan 34

Foto’s: Funda

De woning ligt dichbij het Laurapark en heeft een inpandige garage. De woning heeft 4 slaapkamers en een badkamer met douche en ligbad. Het huis ligt in een woonhofje. Het Laurapark brengt groen en rust in de wijk.

Foto's: Funda

Kostdat? € 294.500 k.k.
Woonoppervlakte? 150 m2
Bouwjaar? 1976

Nieuwe Grensweg 39

Foto: Funda

Over rustig wonen gesproken.. In deze jaren 30 erkerwoning aan de Nieuwe Grensweg woon je echt in het buitengebied van Driene op een unieke locatie. Je bent zo in Hengelo, maar ook snel in Enschede. Je hebt een garage met houden kapschuur en 4 slaapkamers. En een vrij uitzicht aan de voor en achterzijde!

Kostdat? € 329.500 k.k.
Woonoppervlakte? 110 m²
Bouwjaar? 1934

Foto's: Funda

Dijksweg 30

Foto: Funda

Wat een parel in Hengelo! Deze woning aan de Dijksweg ligt aan de rand van Hengelo en heeft onder meer een prieel, loods en paardenstal. Vanuit het sfeervolle prieel kun je optimaal genieten van de ruimte en de rust van het buitengebied. De robuuste loods is oer degelijk, heeft een zeer grote zolder en is voorzien van zonnepanelen. Je woont nabij het Weusthagpark en buitenplaats de Houtmaat waar regelmatig leuke evenementen worden georganiseerd. Dat is nog eens een achtertuin!

Foto's: Funda
Foto: Funda
Foto: Funda

Kostdat? € 575.000 k.k.
Woonoppervlakte? 140 m²
Bouwjaar? 1927

Oude Grensweg 102

Foto: Funda

In deze woning woon je aan de bosrand en vlakbij Golfclub Driene. Bij de bungalow hoort een vrijstaande garage. Je woont hier aan het begin van een bosweg, maar toch dichtbij Hengelo en Enschede. Het mooie van deze woning is dat je vanuit de woonkamer, keuken en tuinkamer op de tuin kijkt. Te weinig ruimte heb je zeker niet, het perceeloppervlak is 2524 m2!

Foto's: Funda

Kostdat? € 598.000 k.k.
Woonoppervlakte? 230 m²
Bouwjaar? 1967

Landsteinerstraat 3

Foto: Funda

Deze woning ligt aan de rand van de Woolderes in een groene omgeving. Je hebt een garage, ruime oprit en zonnige vrij gelegen tuin op het westen. Je woont hier nabij het buitengebied van Twickel.

Kostdat? € 375.000 k.k.
Woonoppervlakte? 143 m²
Bouwjaar? 1975

Foto's: Funda
Pagina 1 / 7
⟵ swipe swipe ⟶

Meer over

Wonen

adv.