7 x woningen in Hengelo waar je zó in kunt

Door Majorie Nijbroek 9 februari 2019

Mooie huizen in Hengelo? Die zijn er genoeg, kijk maar eens wat er zoal voor leuks er te koop staat in de stad op dit moment. Pareltjes waar je zo in kunt én die wel heel snel verkocht zullen zijn, denken wij.

<< < Pagina 1 / 7 >
⟵ swipe swipe ⟶

Uitgebouwde tussenwoning

Deze woning is uitgebouwd en helemaal gerenoveerd. Je hoeft er niets aan te doen. Heerlijk, zeker als je niet zo’n fan bent van klussen. Fijn voor je voetjes: woonkamer, keuken en badkamer hebben vloerverwarming. Op de eerste verdieping zijn 3 slaapkamers met dakkapel en er is een zeer ruime garage bij.

In stijl gemoderniseerd

Als je het huis op de foto bekijkt, lijkt ie misschien niet heel groot. Maar vergis je niet, het staat op een bovengemiddeld groot perceel van 253 m2 in Tuindorp. Het is helemaal in stijl gemoderniseerd. Het huis heeft een dichte (vernieuwde) keuken, een lichte woonkamer met houtkachel, een werk-/eet-/hobbykamer op de begane grond, 3 slaapkamers, een luxe badkamer en diepe achtertuin. Als je het zou kopen, zou je er bij wijze van spreken dezelfde dag nog in kunnen trekken.

Herenhuis met karakter

Aan de Hengelose Esstraat staat dit karakteristieke en volledig gerestaureerde halfvrijstaande herenhuis. Het is een huis uit de jaren ’30 en dat zie je terug in onder meer de granito vloer in de hal en de tuindeuren met glas-in-lood. Je hoeft geen kosten te maken om keuken, toilet en badkamer te vernieuwen; die zijn allemaal als nieuw.

Tweekapper met uitbouw

Ook aan de IJsselstraat zien we een woning waar je niet veel meer hoeft te doen dan je verhuisdozen uitpakken en dan snel te gaan genieten van je nieuwe optrekje. Deze tweekapper is helemaal gemoderniseerd – de nieuwe keuken is er in 2018 ingekomen! – en heeft een uitbouw. De woning heeft 3 slaapkamers op de eerste verdieping en een ruime vierde slaapkamer op de tweede verdieping.

Onderhoudsarme helft van een dubbel

Deze onderhoudsarme helft van een dubbel vind je in de Hasseler Es. Het huis is gedeeltelijk voorzien van rolluiken en kunststof kozijnen. Er zijn nu 3 slaapkamers. Wil je liever een huis met 4 slaapkamers? Geen probleem, boven is ruimte voor een extra slaapvertrek. Betekent alleen wel dat er een kleine verbouwing nodig is…

Met gave veranda

Als je eigenaar wordt van deze woning in Slangenbeek, heb je niet veel klusspulletjes nodig. Het stulpje dateert uit 2007, is goed onderhouden en modern ingericht. De badkamer mag je rustig luxe noemen. En wat zien we ook? Een veranda! Die is nog maar pas gebouwd. Heerlijke plek voor de zonnige avonduren!

 

Voor €289.000 kun je deze helft van een dubbel in de Vossenbelt kopen. Ook deze woning is uitgebouwd. De ruime woonkamer is uitgebouwd met een erker over de hele breedte van de woning. Via de terrasdeuren loop je zo de tuin in. In dit huis geen witte of grijze badkamer, maar een badkamer met warme aardetinten.

<< < Pagina 1 / 7 >
⟵ swipe swipe ⟶

Meer over

Wonen

adv.