7 x koopwoningen in Hengelo voor maximaal 175.000 euro

Door Majorie Nijbroek 13 april 2019

Ben jij op zoek naar een betaalbare koopwoning in Hengelo? Blader dan snel door dit woonlijstje.

Pagina 1 / 7
⟵ swipe swipe ⟶

Vrijstaand wonen in Tuindorp

Op zoek naar een betaalbare vrijstaande woning met garage in de populaire wijk Tuindorp? Dan zou dit wel eens je huis kunnen zijn. Beneden is een grote woonkamer, een open keuken en een handige bijkeuken. Op de eerste verdieping vind je een badkamer en 3 slaapkamers en dat mag je uniek noemen voor woningen in deze wijk. Je auto parkeer je in de vrijstaande stenen garage.

Hoekwoning uit de jaren ’30

Voor net geen €170.000 kun je eigenaar worden van deze authentieke jaren ’30 hoekwoning met erker en zonnige achtertuin op het zuiden. De woning is aan de achterkant uitgebouwd en telt 3 slaapkamers. Ook fijn aan deze woning: het zonneterras in de achtertuin en de overkapping, waar je heerlijk beschut kunt zitten.

Nog maar net gemoderniseerd

Op korte afstand van het stadscentrum vind je deze royale uitgebouwde middenwoning, die nog maar kort geleden is gemoderniseerd. Het heeft een kamer-en-suite met openhaard en hoge plafonds, een ruime eetkamer en een complete badkamer (dit jaar gedeeltelijk vernieuwd!). Ook het noemen waard; het dakterras (ook dit jaar vernieuwd) en de patio.

Luxe keuken en badkamer

Deze woning aan de Javastraat dateert uit 1930, maar is helemaal gemoderniseerd. De luxe keuken en badkamer zijn daar mooie voorbeelden van. Ook goed om te weten: op het perceel staat een grote berging van 21 vierkante meter. Kun je heel wat spullen in kwijt!

Gave houten veranda

In de wijk ’t Wilbert vind je deze twee-onder-één-kap woning. De uitgebouwde woonkamer heeft openslaande tuindeuren naar het terras. Keuken en badkamer zijn helemaal gemoderniseerd. Op de eerste verdieping zijn drie slaapkamers. Ook fraai aan dit huis: de houten veranda. Zie je jezelf hier al zitten op een warme zomeravond?

Sfeervolle stadswoning

Bron: Funda
Bron: Funda
Bron: Funda
Bron: Funda
Bron: Funda
Bron: Funda

Geen zin om te klussen? Misschien is het wel bingo als je deze sfeervolle stadswoning op loopafstand van het centrum ziet. De woning is prima onderhouden en je kunt er zo in. In de woonkamer ligt vloerverwarming, hoe fijn is dat! Boven zijn 3 slaapkamers en een moderne doucheruimte.

Mooie kans voor starters

Starters, attentie. Aan de Gezinastraat is deze twee-onder-een-kap beschikbaar. De open keuken is vernieuwd in 2015, op de eerste verdieping vind je 3 slaapkamers en een badkamer en verder is er lekker veel bergruimte op de tweede etage. In de tuin is er een overkapping gemaakt waar je een gezellige zithoek kunt creëren. Ook de locatie is super; in de buurt is veel water en groen.

Pagina 1 / 7
⟵ swipe swipe ⟶

Meer over

Wonen

adv.