7 x koophuizen die al meer dan een half jaar te koop staan

Door Miranda Nijland 16 februari 2019

De zoektocht naar een Hengelo’s huis is misschien niet altijd even makkelijk. Kom je eindelijk jouw droomhuis tegen, blijkt het al verkocht. Of je moet zóveel bieden dat je portemonnee het niet meer toelaat. Dus gingen wij op zoek naar koophuizen die al meer dan een half jaar te koop staan. Hoef je tenminste niet zo gehaast je keuze te maken.

<< < Pagina 1 / 8 >
⟵ swipe swipe ⟶

Anthoniusstraat 64

Foto's: Funda

Zie jij jezelf hier al wonen? Deze karakteristieke woning aan de Anthoniusstraat is fraai gerenoveerd en onder meer voorzien van een portiek en gedetailleerd metselwerk met nieuwe knipvoegen. Zit je graag buiten? Dat komt goed uit, want deze woning heeft een verrassend diepe, vrije tuin. Woonoppervlakte: 95 m². Bouwjaar: 1903 .

Beukweg 70

Foto's: Funda

Ben je niet zo’n klusser? Dan is deze woning aan de Beukweg misschien wel iets voor je. De woning is vanaf 1999 meerdere keren verbouwd en gerenoveerd. Zo heeft de vloer beneden (marmer) vloerverwarming en heb je in de badkamer een sauna. De woning heeft ook een oprit en een leuke tuin, waar je heerlijk kan zitten. Woonruimte: 145 m².

Kokerjuffer 5

Foto's: Funda

Wauw, in deze woning kun je zo in! Woon je graag vrijstaand met veel privacy en groen, maar wel in een moderne woning? Bekijk dan deze woning in Het Broek. Klussen hoef je niet, in 2008 is de woning gemoderniseerd. En je raadt het al, je kunt hier natuurlijk heerlijk in de tuin of onder de veranda zitten. Bouwjaar: 2005.

Bornsestraat 12 B

Foto's: Funda

Als je van ijs houdt, is dit helemaal ideaal wonen. In dit leuke appartement woon je namelijk boven Van der Poel IJs aan de Bornsestraat en je kunt er zó in. Je loopt zo het centrum in. Het 4-kamer appartement ligt op de tweede woonlaag. Je hebt een eigen parkeerplaats op afgesloten parkeerterrein en een berging voor de fietsen. Het zonneterras ligt aan  de kant van de Bornsestraat. Woonoppervlakte: 107 m.

Mr. P.J. Troelstrastraat 15

Foto's: Funda

Hou je van karakteristiek? Deze jaren 30 woning aan de Troelstrastraat is alweer een tijdje te koop. Je hoeft niet veel te klussen, de woonkamer en badkamer zijn in 2006 ruim uitgebouwd. En het mooie voor jou is, veel originele elementen waaronder glas-in-lood ramen en paneeldeuren zijn bewaard gebleven. Ruimte genoeg: de woning heeft 5 slaapkamers, een woonkeuken met dubbele openslaande tuindeuren, een bijkeuken, een vrijstaande stenen berging en een besloten achtertuin. Woonoppervlakte: ca. 135 m².

Loweg 72

Foto's: Funda

Het Esrein is nog altijd een populaire woonwijk in Hengelo? Als je op zoek bent naar een échte vrijstaande jaren dertig woning, is dit misschien wel wat je zoekt. De keuken is uitgebouwd en boven heb je een moderne badkamer! De tuin is ligt op het zuidwesten. Zit je graag onder de overkapping, dan hoef je die niet meer te maken. Ben je een klusser? Dan heb je een ideale ruimte in de vrijstaande stenen garage. Ook is er een hobbyruimte, deze wordt nu gebruikt als bar. Bouwjaar: 1935.

Jan Luikenstraat 60

Foto's: Funda
Foto's: Funda

In deze woning in Groot Driene woon je aan de rand van de stad. Vanuit de woonkamer heb je een fraai uitzicht. Dit huis heeft vier slaapkamers, maar er is mogelijkheid om er een vijfde slaapkamer bij te maken. Achter de woning kun je lekker klussen in de vrijstaande stenen berging/hobbyruimte. En de tuin heeft genoeg privacy! Bouwjaar: 1971. Woonoppervlakte: 136 m2.

Lees ook: 

7 x de grootste koopwoningen in Hengelo

Heb je wat centjes kunnen erven? Of heb je gewoon even zin om binnen te gluren in de woningen met he...
binnenkijken bij Sharon

Binnenkijken in het appartement van Sharon: ‘Het is klein, maar fijn’

Sharon Bolhuis woont bijna 9 jaar in een appartementje aan de rand van Hengelo. Wij mochten binnenki...
huren

Ja, het kan: 7 x huren voor 700 euro of minder in Hengelo

Soms lijkt het wel alsof er niet veel huurhuizen meer zijn in Hengelo waarbij je níet iedere maand k...
<< < Pagina 1 / 8 >
⟵ swipe swipe ⟶

Meer over

Wonen

adv.