5 x winterse musthaves volgens het Textielhuis

Aangeboden door Textielhuis 5 december 2018

Koude voeten, koude oren en koude handen. Brrr…Het is duidelijk winter! En dat betekent je fijne warme huisje klaarmaken om in weg te kruipen na hevige sneeuwbuien, schaatstochtjes en lange koude werkdagen. Het Textielhuis heeft de perfecte tips om jou en je huis winterproof te maken. Thuiskomen is nog nooit zo warm geweest met bevroren tenen en ijspegels aan je neus.

<< < Pagina 1 / 5 >
⟵ swipe swipe ⟶

1. Wollen dekbed

Lekker wegkruipen onder je deken. Als je op zoek bent naar een dekbed dat het hele jaar door gebruikt kan worden, dan is een wollen dekbed misschien wel wat voor je. Wollen dekbedden hebben zowel een isolerende als ventilerende werking. Hierdoor zijn de dekbedden zomers lekker koel en in de winter juist aangenaam warm. Klik hier voor de mogelijkheden.


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Textielhuis. Meer over Textielhuis ontdekken?

Textielhuis woonwinkels

Nu gesloten09:00 - 18:00

Twekkelerweg 130, Hengelo

Bekijk meer:woonwinkels

2. Velours hoeslaken

Hoeslakens heb je in verschillende soorten en maten. Een velours hoeslaken is een hoeslaken wat voor 80% bestaat uit normale katoen en voor 20% uit polyester. Daardoor voelen ze zo lekker zacht en warm aan. En heb je een dikke matras? Geen probleem. Door de hoekhoogte van 35 cm zijn deze hoeslakens geschikt voor matrassen van maximaal 30 cm dik. Klik hier voor meer informatie

3. Mooie plaids

Wat dacht je van deze mooie plaids van Walra? Met een diepe kleur velours aan de ene zijde en pastel in katoen aan de andere zijde. De wattering is doorgestikt en het plaid is afgewerkt met een robuuste lock-steek. Warm en gezellig! Klik hier om te bestellen.

4. Thermo kleding

Thermokleding zit comfortabel en is lekker warm. Het Ten Cate Thermo Viloft draag je op de huid wat zorgt voor een optimale isolatie. Daarnaast zorgt de Viloft kwaliteit ervoor dat vocht wordt opgenomen en naar buiten wordt getransporteerd, waar het verdampt. Hierdoor blijf je droog en warm tijdens koude omstandigheden.

Klik hier voor het aanbod

5. Huispakken

Op zoek naar een leuk en comfortabel huispak? Het Textielhuis heeft huispakken van Ringella, Pastunette, Solo Per Me, Charmor en PiP. Toch wel de ultieme winter musthave. Heerlijk warm wanneer het buiten vriest en sneeuwt. Een dekentje erbij, kopje warme chocolademelk en genieten maar. Klik hier voor meer informatie

<< < Pagina 1 / 5 >
⟵ swipe swipe ⟶

adv.