5 x huizen in Hengelo met een sauna

Door Majorie Nijbroek 15 december 2018

Na een dag hard werken even lekker opwarmen en volledig tot rust komen in je eigen verkwikkende sauna. Hoe heerlijk  is dat! Het kan in deze vijf huizen die momenteel te koop staan in Hengelo.

<< < Pagina 1 / 5 >
⟵ swipe swipe ⟶

Sauna in de slaapkamer

Wonen in een royaal appartement in het centrum van Hengelo én je eigen sauna hebben. Klinkt goed toch! Het appartement bevindt zich op de eerste etage van het appartementencomplex. Het heeft 3 slaapkamers, waarvan één met een 4-persoons sauna. Verder heeft de woning een grote woonkamer met balkon, een moderne woonkeuken en een badkamer met ligbad. Je betaalt €148,- per maand aan servicekosten.

Luxueus uitgevoerd

Dit huis aan de rand van de wijk Broek-Zuid ziet er niet alleen aan de buitenkant prachtig uit, ook van binnen is deze woning een plaatje. Het heeft een royale luxe leefkeuken, een kantoor (of speelkamer of extra slaapkamer) op de begane grond en een opbouw boven de garage met daarin een vierde slaapkamer. En als je je afvraagt waar de sauna is: die vind je in de tweede badkamer op de begane grond.

Helemaal verbouwd

Deze woning uit 1927 is een bezichtiging meer dan de moeite waard. Het  huis is behoudens de buitenmuren volledig gestript en opnieuw opgebouwd. Door een uitbouw aan de achterkant is de woonkamer met open woonkeuken extra groot. Ook boven is alles vernieuwd. Kijk maar eens naar de foto’s van de badkamer met whirlpool, douchecabine, sauna en vloerverwarming. Een plaatje toch!

Wellness in de aanbouw

Nog een woning aan de Beukweg met eigen sauna. De sauna (en bad en douche) vind je in de wellnessruimte die aan de achterzijde is aangebouwd. Op de begane grond is ook een speel/-studeerkamer. Deze vrijstaande woning telt 4 slaapkamers; 2 op de eerste en 2 op de tweede verdieping. De tuin is onderhoudsarm en er zijn 2 terrassen. Het is een woning waar je zo in kunt!

Luxe, luxe, luxe

Natúúrlijk kunnen we ons dit huis met een vraagprijs van 3,7 miljoen never nooit veroorloven, maar ja, dit paleisje heeft een sauna en dus nemen we ‘m gewoon mee in dit lijstje. Maar kijk eens wat je krijgt als je de loterij (of 2 loterijen..) wint en dit huis zou kunnen betalen. Een statige Engelse villa temidden van een parkbos met 2 zitkamers, 6 riante slaapkamers (waaronder een master suite met badkamer en dressingroom), 3 badkamers, een kelder met klimaatgestuurde wijnopslag én een uitgebreide wellnessruimte met sauna, stoomcabine en zonnebank. En laten we het royale guesthouse, de tennisbaan en paardenstallen dan ook nog even noemen. Inderdaad, wauw…

<< < Pagina 1 / 5 >
⟵ swipe swipe ⟶

Meer over

Wonen

adv.