4 x beneden slapen en baden

Door Miranda Nijland 13 november 2017

Misschien ben je al een tijdje op zoek naar een woning met een slaap- en of badkamer op de begane grond. Of heb je een rolstoel en ben je erg gebaat bij een woning zonder drempels en extra brede deuren. Wij zetten de leukste 4 woningen waarin je beneden kan slapen en baden of douchen voor je op een rij.

<< < Pagina 1 / 4 >
⟵ swipe swipe ⟶

Ook voor rolstoelgebruikers

Foto: Funda

In deze bungalow aan de Springendalstraat 5 in de Vossenbelt kun je slapen en baden op de begane grond. Met drempelloze overgangen en extra brede deuren is deze woning ook geschikt voor rolstoelgebruikers. En wat erg handig is, moet je in de keuken of de tweede slaapkamer zijn, dan hoef je alleen maar de schuifdeuren door!

Waar? Springendalstraat 5
Oppervlakte? 157 
Kosten? 350.000 €

Snelder Zijlstra Makelaars makelaars

nu gesloten08:30 - 17:30

Bornsestraat 1-101, Hengelo

Bekijk meer:makelaars

 Kantoortje erbij?

Foto: Funda

Dat slapen en baden op de begane grond is een diepgewortelde wens van je. Maar wat nu als je ook je kantoor of praktijkruimte aan huis wilt? Dan is deze vrijstaande woning aan de Bornsestraat 174 misschien wel wat voor je. Lekker dichtbij het centrum. En zit je graag ook in de winter in de tuin? Aan de achterzijde zit een serre met uitzicht op de tuin met sauna en meerdere terrassen, gazon, vijverpartij en borders.

Waar? Bornsestraat 174
Oppervlakte: 135 vierkante meter
Kosten: € 449.000 k.k

Frans Mulder Makelaardij makelaars

nu gesloten08:30 - 17:30

Deurningerstraat 5, Weerselo

Bekijk meer:makelaars

Straat met gezellige jaren 30 uitstraling

Foto: Funda

Ook deze woning ligt op loopafstand van het centrum. De Van Lennepstraat is een rustige doodlopende woonstraat met de gezellige jaren 30 uitstraling. De oppervlakte is 120 vierkante meter. Er is een tweede toilet en de badkamer is volledig vernieuwd met inloopdouche en dubbele wastafel zodat je elkaar niet voor de voeten loopt met tanden poetsen.

Waar? Van Lennepstraat 39
Oppervlakte? 120 vierkante meter
Kost dat? € 237.500 k.k.

Prisma ERA Makelaars makelaars

nu gesloten09:00 - 17:30

Marskant 19, Hengelo

Bekijk meer:makelaars

Vanuit de chillroom naar de badkamer

Foto: Funda

Ook in deze woning zit een slaapkamer vast aan de keuken. Een ideale ruimte als je beneden wil slapen. Mocht je toch liever boven slapen, dan kun je er een chillroom, studeer-, hobby-, of werkkamer van maken. Vanaf de slaapkamer loop je zo naar de badkamer. Het huis heeft ook extra brede deuren zonder drempels.

Waar? Johannaweg 37
Oppervlakte? 127 vierkante meter
Kost dat? € 179.500 k.k

Dekkers Makelaars makelaars

nu gesloten09:00 - 17:30

Oldenzaalsestraat 59, Hengelo

Bekijk meer:makelaars
<< < Pagina 1 / 4 >
⟵ swipe swipe ⟶

Meer over

Wonen