Niks aan de hand: Xenos Hengelo blijft voorlopig bestaan

Door Majorie Nijbroek 13 maart 2018

Het gesprek van de dag: winkelketen Xenos wordt vervangen door interieurwinkelketen Casa. Op korte termijn  worden al veel filialen verbouwd en de eerste vijftig Casa-winkels openen aan het einde van dit jaar hun deuren. Hoe zit dat met het filiaal in Hengelo?

We hebben goed nieuws, want voorlopig blijft de Xenos in Hengelo. Pfoe! De eerste vijftig Casa-winkels komen onder andere in Enschede, Deventer en Apeldoorn. Maar in Hengelo blijft de naam Xenos (voorlopig) op de gevel.

Misschien later

Het kan zijn dat het filiaal in Winkelcentrum Thiemsbrug in 2019 alsnog een Casa-winkel wordt, dan volgen namelijk de andere vestigingen. Maar het kan ook goed zijn dat die gewoon blijft. Er blijven namelijk aan het einde van de rit 60 filialen bestaan die gewoon onder de naam Xenos verder gaan.

Of dit ook over Hengelo gaat weten wij nog niet. Wij houden je op de hoogte! Voorlopig hoef je je dus geen zorgen te maken.

Casa

En wat is Casa dan eigenlijk? Het bedrijf heeft al 500 winkels in acht Europese landen. In Nederland nog niet, maar daar gaat dus verandering in komen. Casa verkoopt voornamelijk decoratieve en huishoudelijke artikelen. Maar ook tuin-en interieurmeubelen.

Xenos cadeauwinkels

Nu gesloten09:00 - 18:00

Thiemsbrug 25, Hengelo

Bekijk meer:cadeauwinkels

Meer over

Winkelen