Yes! Nieuwe Jack & Jones Hengelo gaat zaterdag open

Door Majorie Nijbroek 5 september 2018

We hebben het eventjes moeten doen zonder Jack & Jones in Hengelo. De kledingzaak ging een paar maanden geleden dicht. Maar hoe fijn: zaterdag opent de nieuwe Jack & Jones Hengelo!

En zeker weten dat velen van jullie daar hartstikke blij mee zijn.  Want wat een teleurstelling toen het bericht vorig jaar kwam dat de kledingwinkel in Winkelcentrum De Brink er mee zou stoppen. Uiteindelijk heeft de modezaak nog tot eind juli gedraaid.

Doorstart

We schreven een paar weken geleden al dat Jack & Jones een doorstart maakt in Hengelo. De kledingwinkel komt bij modezaak ZZenZ, op de hoek van de Enschedesestraat en Nieuwstraat in, en dat heeft tot enthousiaste reacties geleid. De kleding van Jack & Jones komt op de benedenverdieping, aan de linkerkant. Aan de rechterkant op de begane grond komt kleding van het nieuwe damesmerk Pieces te hangen. De collectie van ZZenZ verhuist naar de eerste verdieping.

Proefdraaien

Je kunt nog niet naar binnen kijken, de etalages zijn nog afgeplakt. Maar dat gaat snel veranderen, horen we van Ruud Bittink. Morgenmiddag worden de kranten van de ruiten gehaald. “En morgenavond en vrijdag gaan we alvast proefdraaien”, vertelt hij. En zaterdag is het écht zover en is de grande opening. Jack & Jones Hengelo en ZZenZ doen namelijk mee aan het Modespektakel.

Jack en Mrs. Jones

Zaterdagmiddag en zondagmiddag is er een dj in de store en krijg je een hapje en een drankje. Geserveerd wordt een cocktail Jack en een (alcoholvrij) cocktailtje Mrs. Jones. De zaak is beide middagen tegelijk met het Modespektakel open. En na het weekend kun je gewoon iedere dag – ook elke zondag – deze vernieuwde modezaak binnenlopen.

ZZenZ

Mooi nieuws! Jack & Jones blijft behouden en komt bij modezaak ZZenZ in

Oh nee, het zal toch niet!? Lopen we langs het pand van modezaak ZZenZ, zien we dat de ruiten zijn a...
Cristiano Ronaldo ZZenZ

De Cristiano Ronaldo-collectie vind je bij ZZenZ en dat is best heel bijzonder

De meest ijdele profvoetballer die er op de velden rondloopt, luistert naar de naam Cristiano Ronald...

Meer over

Winkelen

adv.