Hengelo

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

7 x toffe woonwinkels in Hengelo

Door Miranda Nijland 23 januari 2018

Af en toe is het heerlijk om je huis een nieuwe look te geven. Geen probleem met de fijne woonwinkels die we in Hengelo hebben. We zetten zeven interieurwinkels op een rijtje.

Pagina 1/8
⟵ swipe swipe ⟶

Brok Interieur

Foto: Facebook Brok Interieur

Een unieke woonspeciaalzaak in het centrum van Hengelo met drie disciplines: Wonen Slapen & Textiel. Frans Brok, de grondlegger van Brok Interieur, begon de meubelmakerij in 1932. Je vindt er design meubels, bedden en boxsprings en woontextiel. En als je er toch naar toe gaat, kijk dan gelijk even naar het werk van Lara Vos. Zij exposeert haar werk in samenwerking met Joyce van Heek exclusief bij Brok Interieur. De collectie is nog te bewonderen tot eind januari.


Meer over Brok Interieur ontdekken?

Brok Interieur woonwinkels

Gesloten10:00 - 18:00

Drienerstraat 47, Hengelo

Bekijk meer:woonwinkels

Nano Interieur

Foto: Facebook Nano Interieur

Gevestigd aan de Wemenstraat en ook elke zondag open.  Bij Nano Interieur vind je een combinatie van stoer, sober en chique. Door het gebruik van unieke meubelen heeft de winkel elke week iets nieuws te bieden. Je kunt er dagelijks terecht; om te shoppen of om inspiratie op te doen.


Meer over Nano Interieur ontdekken?

Nano Interieur woonwinkels

Gesloten10:00 - 17:30

Wemenstraat 17, Hengelo

Bekijk meer:woonwinkels

Huis 22

Huis 22 Mix en Match

Eerst zat de winkel op hoek van de B.P. Hofstedestraat en het Schouwburgplein. Op de plek waar hij ook is begonnen, aan de Molenstraat, opende Raymond van den Born in november zijn nieuwe winkel. De woonwinkel heet nu voluit Huis 22 Mix & Match. Daarvoor heeft Raymond gekozen omdat de winkel nu een gevarieerder aanbod heeft dan alleen landelijk en industrieel. Lees ook ons eerdere verhaal over Huis 22!


Meer over Huis 22 Mix & Match ontdekken?

Huis 22 Mix & Match woonwinkels

Gesloten10:00 - 18:00

Molenstraat 22, Hengelo

Bekijk meer:woonwinkels

EsteéO Living and More

Foto: Facebook EsteéO

Winnaar van startende ondernemer 2011. EsteéO is gevestigd aan de Steijnstraat, de achteringang aan de Cronjéstraat. Accessoires, meubelen, lampen, kaarsen, zijde bloemen, krijt- en kalkverf, cadeau’s in alle prijsklassen, de mooiste boeddha’s en veel éénmalige bijzondere items met een verhaal!


Meer over EsteéO Living & More ontdekken?

EsteéO Living & More woonwinkels

Gesloten10:30 - 17:30

Steijnstraat 6, Hengelo

Bekijk meer:woonwinkels

Vandaag Concept Store

tekening Hengelo

Jeannette Veneklaas runt deze leuke concept store in de Drienerstraat. Meubels van SlideArt en veel woonaccessoires. Een greep uit de merken: HKliving, Zuiver, Bloomingville, Hübsch, Zusss, VanVerre, By-Boo, Mooidoormij, Malagoon, Zinvol en meer… In de winkel worden leuke activiteiten georganiseerd samen met onder meer minitheater Chez Ratatouille en Sophie’s Food & Fun club. Lees hier onze koopman over de skyline tekening van Hengelo die verkrijgbaar is bij Vandaag.


Meer over Vandaag concept store ontdekken?

Vandaag concept store cadeauwinkels

Gesloten10:00 - 18:00

Drienerstraat 26, Hengelo

Bekijk meer:cadeauwinkels

Wolfs Interieur

Foto: Facebook Wolfs Interieur

Wat vroeger een gereformeerde kerk was, is nu een prachtige interieurwinkel. Binnen zie je nog veel van de oude sfeer terug. Wolfs Interieur aan de Wolter ten Catestraat is specialist in interieuradvies, kast op maat, gordijnen, luxe tapijten, zonwering en woonaccessoires. Je kunt er inspirerende woonideeën opdoen.


Meer over Wolfs Woonstudio ontdekken?

Wolfs Woonstudio woonwinkels

Op aanvraag

Wolter ten Catestraat 5, Hengelo

Bekijk meer:woonwinkels

InHuis

Inhuis
foto: Inhuis

Last, maar zeker not least in ons lijstje met leuke woonwinkels in Hengelo is Inhuis.nl. Gekozen tot beste woonspecialist van Overijssel. Zie hier ons eerdere verhaal daarover. Inhuis is de enige webshop in Overijssel met een kijklocatie. “We zijn eigenlijk een webshop, maar hebben dus ook een kijklocatie waar mensen kunnen kijken, voelen en zitten en waar we ze kunnen helpen”, zegt eigenaar Radboud.

Uiteraard zijn dit niet alle woonwinkels in Hengelo. Maar we moeten ergens beginnen. Waar shop jij het liefst je interieur bij elkaar? Laat het ons weten.

Pagina 1/8
⟵ swipe swipe ⟶

Meer over

Winkelen Wonen

adv.