Hengelo

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

6 x hier in Hengelo kun je een tattoo laten zetten

Door Majorie Nijbroek 17 februari 2018

Wil je een tattoo laten zetten én er deze zomer mee paraderen? Dan moet je niet tot vlak voor de zomer wachten, maar kun je beter nu al een afspraak maken bij de tattooshop. Je mag namelijk de eerste vier weken na het zetten van je tatoeage niet in de zon zitten. Bij deze tattooshops in Hengelo kun je een permanente versiering in inkt op je lichaam laten zetten.

Pagina 1/6
⟵ swipe swipe ⟶

Kings of Ink

We hebben een tijdje terug al een verhaal geschreven over Kings of Ink, de tattooshop van Henri Kuipers. Doordat Henri al aardig wat jaren in het vak zit, pakt hij elke stijl aan en is geen ontwerp hem te gek. Hij wordt bijgestaan door upcoming artist Bennie en apprentice Daniël. Je kunt altijd binnenlopen bij deze tattooshop – met lounge en mancave – aan de Marktstraat en je laten informeren over de mogelijkheden.

Kings of Ink


Meer over Kings of Ink ontdekken?

Kings of Ink tattoo shops

Gesloten13:00 - 21:00

Marktstraat 4, Hengelo

Bekijk meer:tattoo shops

Inkkitchen

Aan de Drienerstraat vind je Inkkitchen. Robert en Vincent ontwerpen voor ieders wens een mooie tatoeage. Je kunt er terecht voor elke tattoo; groot of klein, van Japans tot aan realistisch. Op de website zie je in de portfolio heel veel voorbeelden van tattoos die Robert en Vincent al hebben gezet.


Meer over Inkkitchen tattoo ontdekken?

Inkkitchen tattoo tattoo shops

Gesloten10:00 - 17:00 |18:00 - 21:00

Drienerstraat 11, Hengelo

Bekijk meer:tattoo shops

Alpha Ink

Komen in jouw gewenste tattoo strakke lijnen voor? Strakke lijnen zijn dé specialiteit van deze tattoo- en piercingstudio aan de Anninksweg 4a. Welke tattoo je ook kiest, je kunt er van op aan dat ie superstrak wordt gezet. Voor vragen kun je het beste even langskomen in de studio.

Alpha Ink
foto: Alpha Ink

Meer over Alpha Ink – Piercing & Tattoo ontdekken?

Alpha Ink – Piercing & Tattoo tattoo shops

Gesloten11:00 - 17:00 |18:00 - 21:00

Anninksweg 4a, Hengelo

Bekijk meer:tattoo shops

Addicted2Ink

Bij Addicted2Ink heb je een grote keuze uit tatoeage-ontwerpen, maar natuurlijk mag je ook een ontwerp naar eigen wens of custom (free-hand) style laten maken. En ben je er uit en heb je geen twijfels meer welke tattoo het moet worden? Dan kun je er voor kiezen om op vrijdag- of zaterdagmiddag  bij Addicted2Ink binnen te lopen. Deze middagen is er een vrije inloop en kun je je tatoeage laten zetten zonder afspraak.

Addicted2Ink
foto: Addicted2Ink

Meer over Addicted2ink ontdekken?

Addicted2ink tattoo shops

Gesloten13:00 - 16:00

Willemstraat 71a, Hengelo

Bekijk meer:tattoo shops

Big Candy Artwork

Big Candy Artwork is een tattoostudio aan huis; je laat je tattoo zetten in de rustige omgeving van een woonhuis. Tatoeëerder Pim heeft een te gekke studio en is een fantastische tattoo-artist, wordt duidelijk als we alle superlovende recensies lezen.


Meer over Big Candy Artwork ontdekken?

Big Candy Artwork tattoo shops

Gesloten10:00 - 13:00 |14:00 - 16:00

Old Ruiterborgh 56, Hengelo

Bekijk meer:tattoo shops

Yolinda’s Tattoo Salon

En we hebben ook een vrouwelijke tatoeëerder in dit lijstje. Yolinda Klein Nagelvoort heeft sinds 2002 haar eigen salon, Yolinda’s Tattoo Salon, aan huis. Ze zet tattoos en je kunt bij haar terecht voor permanente make-up.

Yolinda's Tattoo Salon
foto: Yolinda’s Tattoo Salon

Meer over Yolinda’s Tattoo Salon ontdekken?

Yolinda’s Tattoo Salon tattoo shops

Hazelaarweg 41, Hengelo

Bekijk meer:tattoo shops
Pagina 1/6
⟵ swipe swipe ⟶

Meer over

Winkelen

adv.