5 x fijne (speelgoed)winkels voor Sinterklaas

Door Majorie Nijbroek 14 november 2017

Nog een paar dagen moeten we geduld hebben, maar dan komt Sinterklaas weer aan in ons land. En wat is hij weer ontstellend druk. Wie wil wat hebben en waar moet hij naartoe om voor jou en al die al die anderen een leuk cadeautje te kopen. Om het Sinterklaas iets makkelijker te maken, hebben we hem een handje geholpen en een lijstje gemaakt van leuke speelgoedwinkels in onze stad.

<< < Pagina 1 / 5 >
⟵ swipe swipe ⟶

Intertoys

Valt de mega dikke speelgoedgids van Intertoys op de mat, dan weet je: het duurt niet lang meer voor Sinterklaas aankomt in ons land.  In opperste concentratie pluis je hem uit om vervolgens zorgvuldig je verlanglijstje samen te stellen. Nu maar hopen dat je lief bent geweest dit jaar.

intertoys
foto: ANP

Intertoys speelgoedwinkels

Nu gesloten12:00 - 17:00

Enschedesestraat 26, Hengelo

Bekijk meer:speelgoedwinkels

De Dondersteen Spellenspeciaalzaak speciaalzaken

Nu gesloten12:00 - 17:00

Wemenstraat 18, Hengelo

Bekijk meer:speciaalzaken

De Dondersteen

Bij deze spellenspeciaalzaak vind je de leukste bordspellen, puzzels en houten speelgoed. Wedden dat het lukt om hier een fijn presentje te kopen?

Dondersteen
foto: De Dondersteen

Toys XL speelgoedwinkels

Nu gesloten12:00 - 18:00

Het Plein 70, Hengelo

Bekijk meer:speelgoedwinkels

Toys XL

Bij Toys XL vind je, zoals de naam al aangeeft, mega veel speelgoed. Want 12.000 artikelen, dat is echt wel XL. Hou het verlanglijstje van je kind in de aanslag en shoppen maar!

foto: ANP

Gamecenter The Basement speciaalzaken

Vandaag gesloten

Marktstraat 12, Hengelo

Bekijk meer:speciaalzaken

Gameshop The Basement

Ook aan de grote kinderen wordt gedacht. Is jouw zoon, vriend of man niet weg te slaan bij zijn PS4? Dan is Gamecenter The Basement de perfecte winkel. Je vindt in deze speciaalzaak een enorme keuze aan games, spelconsoles en accessoires.

The Basement
foto: Gamecenter The Basement

Hema warenhuizen

Nu gesloten12:00 - 17:00

Enschedesestraat 9, Hengelo

Bekijk meer:warenhuizen

Hema

Je verwacht misschien niet meteen de Hema in dit rijtje, maar bij de Hema kun je echt cadeautjes voor het sinterklaasfeest vinden.  Leuke schoencadeautjes voor leuke prijsjes, maar ook leuke knutselspulletjes, puzzels, houten speelgoed en blokken.

<< < Pagina 1 / 5 >
⟵ swipe swipe ⟶

Meer over

Winkelen