Hengelo

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

[VIDEO] Mensen, kruising Deldenerstraat met Oldenzaalsestraat ligt er dus écht uit!

Door Majorie Nijbroek 19 augustus 2019

Vanaf vandaag ligt de kruising van de Deldenerstraat met de Bornsestraat en Oldenzaalsestraat eruit. Dat wist je vast, want wij hebben er op indebuurt al over geschreven. Bovendien staan overal borden. Dus we zullen vast geen verkeer zien dat zich vastrijdt, toch? Nou, dat is toch niet helemaal zo…

Net voorbij de Langestraat is de Deldenerstraat afgesloten. Over de gehele breedte van de weg staan afzetborden. En op heel wat plaatsen staat met borden aangegeven dat je niet verder kunt rijden en dat de kruising is afgesloten.

Duidelijk toch? Nou, toch niet! We hebben even gekeken of er bestuurders zijn die denken dat ze tóch gewoon door kunnen rijden. In een paar minuten tijd zien we al tien automobilisten die vol goede moed de waarschuwingsborden hebben genegeerd en zich vastrijden. Ja, dan rest er niets anders dan om te draaien en alsnog voor de omleidingsroute te kiezen.

Oké, dat is misschien toeval. Misschien hebben we nét een momentje gekozen dat er allemaal mensen van buiten de stad reden. Dus blijven we nog een kwartiertje staan. Maar het was dus toch geen toeval. We zijn na 10 minuten maar opgehouden met tellen.

Tekst gaat verder onder het filmpje.

 

Beste mensen, bij deze nog een keer de waarschuwing: de kruising van de Deldenerstraat met de Bornsestraat en de Oldenzaalsestraat ligt er ECHT helemaal uit. Doorrijden heeft dus geen zin. De afsluiting duurt nog tot en met 30 augustus.

Hier lees je het allemaal nog eens rustig na:

kruispunt Deldenerstraat

Opgelet: kruispunt Deldenerstraat met Oldenzaalsestraat gaat er twee weken uit

We schreven een tijdje terug al dat de Deldenerstraat op de schop gaat. Het is nu bijna zover. Maand...

Meer over

Verkeer Video

adv.