Hengelo

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Gefeliciteerd! Deze Hengeloërs zijn dit schrikkeljaar weer écht jarig

Door Majorie Nijbroek 16 februari 2020

Een keer in de vier jaar verschijnt-ie in je agenda: 29 februari. Zo’n 11.000 Nederlanders vieren op die dag hun verjaardag. En ook in onze stad hebben we schrikkeljarigen. Onder andere deze Hengeloërs zijn dit jaar weer écht jarig:

Pagina 1/11
⟵ swipe swipe ⟶

Tygo

29 februari 2020 is voor Tygo best een bijzondere dag. Er worden voor de vierde keer slingers opgehangen voor zijn verjaardag, maar het is de eerste keer dat hij jarig is op zijn geboortedag. “En dat gaan we groots vieren”, zegt moeder Monique de Wilde. Hiep hiep hoera voor Tygo!

via GIPHY

Robert

Stefanie Slot laat weten dat haar man op 29 februari 2020 jarig is. Het gaat om Robert Kremer. Zijn geboortedatum is 29-02-1980. Hij viert zijn verjaardag voor de 40ste keer. “Maar eigenlijk wordt hij 10 jaar.”

via GIPHY

Jorieke

Hè, fijn. De afgelopen 3 jaar vierde ze haar verjaardag wel, maar na 4 jaar kan ze haar verjaardag dit jaar weer vieren op de dag dat ze geboren is. Jorieke Peters viert haar negende schrikkelverjaardag.

via GIPHY

Bert Overbeek

Sabine Overbeek heeft ons een mailtje gestuurd dat haar vader Bert die dag jarig is. “Hij wordt eindelijk 16”, schrijft ze met een knipoog.

via GIPHY

Chimène

Chimène Kok kijkt er naar uit om eindelijk weer ’s écht jarig te zijn. “Drie keer in de 4 jaar ben ik niet echt jarig. Daar word je eigenlijk elk jaar weer aan herinnerd, want er zijn altijd mensen die er naar vragen. Daarom hoop ik dat mijn verjaardag dit jaar extra leuk gaat worden met vrienden en familie.” Dat hopen wij ook voor je Chimène!

via GIPHY

Olaf

Van Astrid Olde Olthof kregen we ook een mailtje. Haar vriend is ook één van de 11.000 jarigen op 29 februari.  ‘Mijn allerliefste vriend Olaf wordt dan eindelijk 14 jaar!!”.

via GIPHY

Bibi

Bibi Roosen mag op 29 februari 2020 5 (20) kaarsjes uitblazen. Alvast gefeliciteerd, Bibi!

via GIPHY

Nazile

Ook hoera voor Nazile Baba. Ze is geboren op 29 februari 1972 en is voor de twaalfde keer jarig op deze schrikkeldag.

via GIPHY

Gerda

En ook een felicitatie voor Gerda, die 36 jaar wordt op deze schrikkeldag en haar verjaardag voor de negende keer op de echte dag kan vieren.

via GIPHY

Leontien

Leontien ten Hove is op 29 februari 1984 (twee weken na de uitgerekende datum) geboren. Ze wordt 36 en viert haar negende schrikkelverjaardag.

via GIPHY

Lees ook:

verjaardag

Hieperdepiep! Met dit tooltje zie je hoeveel mensen tegelijk met jou jarig zijn

Hieperdepiep, hoera! Ben jij vandaag jarig? Dan ben je lang niet de enige, want uit cijfers van het ...
Pagina 1/11
⟵ swipe swipe ⟶

Meer over

Spotlight

adv.