Hengelo

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Dit is de winkel van het jaar 2020 van Wemenstraat en Wetstraat

Door Majorie Nijbroek 24 januari 2020

Styling’s heeft zich een jaar lang winkel van het jaar van de Wemenstraat en Wetstraat mogen noemen. Maar welke collega-ondernemer krijgt de titel dit jaar? Dat weten we nu. Winkel van het jaar 2020 is…  Frans Kaas & Delicatessen!

De ondernemers van de Wemenstraat en Wetstraat zijn gisteravond bij Stravinsky bijeengekomen. Om terug te kijken op het afgelopen jaar en te proosten op het vers begonnen jaar. Vast onderdeel van deze nieuwjaarsborrel is de bekendmaking welke zaak de eervolle benoeming winkel van het jaar krijgt. De verkiezing is bedoeld om een ondernemer in het zonnetje te zetten die zich om de een of andere reden heeft onderscheiden. En een prijs is natuurlijk helemaal mooi als je die van je collega’s krijgt!

Veel reacties

Je hebt als ondernemer echt veel plezier van deze titel, verzekert Brigiet Schoemaker. Ze heeft een jaar lang vrijwel iedere (werk)dag wel een reactie gehad. “Nooit gedacht dat ik het zo leuk vond om dagelijks een felicitatie en lief woord hierover te mogen krijgen.”

Nou, bij deze weet Frans van Dijken wat hem te wachten staat. Zijn zaak Frans Kaas & Delicatessen mag zich winkel van het jaar 2020 noemen.  De eervolle vermelding, de bloemen en het applaus waren voor de naamgever en eigenaar Frans en zijn zus Claudia, die hem regelmatig helpt.

frans kaas en delicatessen

Doorzettingsvermogen

Ook mooi om te lezen waarom Frans de verkiezing heeft gewonnen. ‘Hij heeft bewezen doorzettingsvermogen te bezitten, hard te werken, te strijden in een toch wat lastige tijd. Naast lekkere kazen, worsten en hapjes, serveert hij ook regelmatig maaltijden aan diverse ondernemers in de straat. Hij is iemand die probeert mee te denken met activiteiten in de straat. ‘, lezen we in het ‘juryrapport’.

Een meer dan terecht applaus voor Frans. Zijn zaak mag zich een jaar lang leukste van de Wemenstraat en Wetstraat noemen.

Lees ook:

wim molenveld

Hengelo krijgt een nieuw museum en wij mochten alvast binnenkijken

Hengelo is binnenkort een museum rijker. En best een heel bijzonder museum. Volgende week opent het ...
burgemeester jansenplein

Burgemeester Jansenplein ziet er over enkele maanden heel anders uit

Sinds afgelopen week het nieuwe parkeerterrein Kloosterhof in gebruik is genomen, kun je niet meer p...

adv.