Hengelo

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

‘De leuke lessen zorgen ervoor dat sporten geen moeilijke opgave is’ en andere blije klanten van Time2Move

Aangeboden door Time2Move 6 maart 2019

Dikke kans dat jij al 234 pogingen gedaan hebt om die wekelijkse gang naar de sportschool nu eens écht vol te houden. Wéér niet gelukt? Met Time2Move ga je het wel voor elkaar krijgen. In elk geval gaan deze vijf klanten van trainer Syliva nu regelmatig sporten én zijn ze een stuk fitter  en blijer.

Pagina 1/5
⟵ swipe swipe ⟶

‘De afwisseling van conditie- en krachttraining vind ik heerlijk’

Janique traint al sinds de opening van Time2Move in september 2016 bij de kleinschalige sportschool. “Ik vind dat er goed les wordt gegeven (techniek/timing) en met zoveel enthousiasme. Daarom ben ik meegegaan met Sylvia toen ze voor zichzelf begon. Ik ken haar van een andere sportschool. Time2Move is een kleine sportschool waar een gemoedelijke en gezellige sfeer hangt. Er is altijd tijd en ruimte voor een social talk. De afwisseling van conditie- en krachttraining vind ik heerlijk zoals X-C0 en body Pump. Body balance is fijn voor het stretchen van je spieren en houdt je lichaam en geest in balans. Sport hoort bij mijn leven, ik zou niet zonder kunnen. Ik voel me zowel geestelijk als lichamelijk goed bij het sporten. Daardoor blijf ik gezond en zit ik lekker in mijn vel!”


Meer over Time2Move ontdekken?

Time2Move sportscholen

Paulinastraat 40, Hengelo

Bekijk meer:sportscholen

‘Die ene squat die je niet goed uitvoert, blijft niet onopgemerkt’

Ook Tanja sport al sinds de opening 2,5 jaar geleden bij Time2Move. “Ik vind het belangrijk om regelmatig te sporten en de leuke lessen bij Time2Move zorgen ervoor dat dit totaal geen moeilijke opgave is. De laagdrempeligheid, gezelligheid, maar vooral de goede lessen en persoonlijke aandacht vind ik het fijnste. Daardoor train je optimaal en kun je écht het beste uit jezelf halen. Ook wanneer je dat stiekem even niet van plan was, want die ene squat die je niet goed uitvoert, die blijft niet onopgemerkt. De spierpijn later die week trouwens ook niet 🙂 Ik voel me fitter en merk dat mijn conditie beter is geworden. Het kan natuurlijk altijd beter en geregeld sporten zorgt er ook voor dat ik beter in mijn vel zit. Ik vind het ook zeker geen straf om te sporten, aangezien er een gevarieerd aanbod van leuke (en verslavende) lessen is bij Time2Move.”

‘De sportschool is kleinschalig en persoonlijker. Dat spreekt me heel erg aan’

Sabine is gaan sporten bij Time2Move omdat ze vanuit een andere sportschool al bekend was met de groepslessen van Sylvia en Ralph. “Ik train al bij Time2 Move vanaf het begin in september 2016. Ik heb me toen samen met mijn schoonzusje Tanja ingeschreven. De groepslessen zijn me altijd erg goed bevallen. De manier waarop ze hier lesgeven (vol energie, enthousiasme, passie maar ook gezelligheid) zorgt er bij mij voor dat ik gemotiveerder ben. Het feit dat er alleen groepslessen worden aangeboden, is voor mij perfect. Dit werkt het beste voor mij en vind ik het leukst om te doen. De sportschool is kleinschalig en daardoor ook persoonlijker. Dat spreekt me heel erg aan. Er is bijvoorbeeld altijd tijd en ruimte voor vragen of advies. Daarnaast is er voor mij genoeg keuze uit de verschillende groepslessen. Xcore is mijn favoriet, maar bodypump en bodystep zijn ook erg fijne groepslessen. Ondertussen zijn er ook een aantal familieleden lid geworden, dus dat maakt het sporten ook nog gezellig. Ik voel me zeker fitter en heb meer conditie. De lessen zijn natuurlijk best pittig, maar ik ga altijd met plezier naar de lessen en met een voldaan gevoel weer naar huis.”

‘Ik ga altijd weer opgewekt naar huis’

Betty begon bijna 2 jaar geleden bij Time2Move, eerst met Stayfit 55+. “Maar door de uitnodiging/aanmoediging om meer te proberen, doe ik nu ook body balance en xcore. De reden om te gaan sporten was lekker bewegen in een fijne sportschool met goede begeleiding en dat is helemaal gelukt. Het fijnste van sporten bij Time2Move is de enthousiaste en persoonlijke begeleiding. Ook de ruime keuze in verschillende soorten bewegen is fijn. Bij Stayfit 55+ is bijna geen les hetzelfde en sluiten we af met gezellig samen koffie drinken. Weer gaan sporten heeft mij het plezier in bewegen teruggebracht, ik voel me fitter en energieker en heb meer spierkracht. Ik ga met plezier 3 keer in de week naar Time2Move en ga altijd weer opgewekt naar huis.””

‘Een hele gezellige en goeie sportschool waar je zeker geen nummer bent’

Fleur is ook vanaf het begin lid van Time2Move. “De tijd vliegt echt voorbij. En nog steeds volg ik met superveel enthousiasme de lessen. Je hoeft mij niet over te halen naar de sportschool te gaan. Ik baal juist als ik maar een keer in de week kan! Naast dat de sportschool voor mij heel dichtbij is, is het een kleinschalige sportschool met alleen maar groepslessen. Dat spreekt mij heel erg aan. Ik ben niet van de fitnessapparaten. Door te sporten in een groep, word ik veel meer gestimuleerd om door te gaan. Dat het een sportschool is waar bijna iedereen elkaar kent, vind ik het fijnste. Het persoonlijke contact is erg fijn. Niet alleen met Sylvia en Ralph, de instructeurs, maar ook met andere mensen die er sporten. Daarnaast vind ik de lessen van Less Mills (bodystep en bodypump) heel fijn, en ook zeker de xcore en burn. Een les wordt ongeveer drie maanden gegeven, waarna een nieuwe release uitkomt. Op een gegeven moment ken je de namen van elke beweging, dus wordt het steeds makkelijker om lessen te volgen. Voordat ik bij Time2Move kwam sporten, liep ik hard. Lekker in de buitenlucht door weer en wind je energie kwijtraken. Maar telkens als ik de afstand van 10 kilometer had bereikt, kon ik weer naar de fysio. Ondanks de verslaving van het lopen, ging mij dit tegenstaan. Sinds ik bij Time2Move sport, heb ik geen blessures meer gehad. Als het kan met de thuissituatie, dan probeer ik toch wel 3 a 4 keer een les te volgen in de week! Heerlijk even tijd voor mezelf en alles eruit zweten! Ik voel me hier zeker fitter door. Kortom een nieuwe verslaving voor mij… sporten bij Time2Move! Houd je van dansen (sh’bam of zumba), doe je liever aan krachttraining (bodypump) werk je liever aan je flexibiliteit (bodybalance of yoga/pilatus) of vind je het heerlijk om te zweten (bodystep, xcore of burn) dan ben je bij Time2Move aan het goede adres. Een hele gezellige en goeie sportschool waar je zeker geen nummer bent.”

Pagina 1/5
⟵ swipe swipe ⟶

adv.