Sylvia runt een kleinschalige sportschool: ‘Hier sport je in een persoonlijke en gemoedelijke sfeer’

Aangeboden door Time2Move 4 januari 2019

Genoeg kerststol en oliebollen gehad? En wordt het tijd om die paar pondjes weer kwijt te raken? Of mag die taille wel wat strakker? Aan de Paulinastraat zit een superleuke sportschool: Time2Move. Je kunt er gezellig samen sporten in kleine groepen. Benieuwd? Ga dan snel kijken.

De sportschool is gevestigd in een voormalig speeltuingebouw. Wat deze sportschool zo bijzonder maakt? De persoonlijke benadering en de gemoedelijke sfeer. Sylvia heeft al heel wat jaren ervaring als sportinstructrice. Ze gaf les bij enkele grotere sportcentra in Hengelo, maar mistte daar steeds meer het persoonlijke begeleiding en contact met de leden. “Dat die persoonlijke begeleiding minder werd, ging me steeds meer tegenstaan.”

Geen pasjes en hekjes

Twee jaar geleden hakte ze de knoop door en begon haar eigen sportschool: zonder pasjes en hekjes. “Ik wil de drempel zo laag mogelijk houden. Juist het persoonlijke contact met de mensen vindt ik het allerleukste aan mijn werk, om ze wat te leren. Die betrokkenheid bij de sporters vind ik heel belangrijk.” Sylvia kan je net de goede motiverende en effectieve tips geven. Zo houdt ze rekening met wat je kan en weet ze er altijd meer uit te halen dan je zelf dacht. En na de les? Dan kun je in de lounge terecht voor een lekkere kop koffie of thee.

Wil je dit nieuwe jaar meer bewegen, maar vind je een abonnement op grote sportcentra een te grote drempel? Dan is Time2Move misschien wel wat voor je. Je kunt er kiezen uit 9 verschillende groepslessen van Les Mills met een grote diversiteit: Bodypump, Bodystep, Bodybalance en Sh’bam. Daarnaast geven ze HIIT, Xcore, BRN, Pilates, Zumba, Stay Fit (55+) en Time2Dance kids. Je kunt er elke dag sporten, 7 dagen in de week. Sporten zonder abonnement? Ook dat kan bij Time2Move met een speciale rittenkaart. Maar je kunt ook groepsfitness met personal training combineren voor een periode van 6 weken; zonder abonnement en/of verdere verplichtingen.

Heb je extra begeleiding nodig, dan zitten Sylvia, Ralph, Jeffrey Ezra en Irene voor je klaar. Zij weten waar ze het over hebben en helpen je maar al te graag met het balans vinden in je lijf en leven. Ze geven de groepslessen met passie en enthousiasme. De drempel bij Time2Move is laag, voor jong en oud en er is voor elk wat wils.

Wil jij ook ervaren hoe het is om te sporten bij Time2Move? Schrijf je dan snel in voor een proefles. Dat kan hier.


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Time2Move. Meer over Time2Move ontdekken?

Time2Move sportscholen

Paulinastraat 40, Hengelo

Bekijk meer:sportscholen

adv.