Hengelo

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Fit en gezond 2019 in? Zo ben je makkelijk weer van je kerstkilo’s af

Aangeboden door CLUB-LIFE 27 december 2018

Wil je na deze feestmaand weer wat fitter worden? En wil je als het enigszins kan die kerstkilo’s er zo snel mogelijk weer af? CLUB-LIFE begint op 5 januari met de start van een nieuw verantwoord afslankprogramma genaamd BodySupport, sporten in groepsverband en ze zijn op zoek naar maximaal 28 deelnemers.

Klaar voor verandering?

Het mooie van dit nieuwe programma is dat je er niet alleen voor staat, maar dat je in groepsverband gaat sporten. Bij CLUB-LIFE volg je een sport- en voedingsprogramma van 4 weken. Je krijgt wekelijks een nieuw weekmenu met dagmenu’s. Dit in combinatie met 2 tot 3 keer per week sporten onder begeleiding in kleine groepen zorgt ervoor dat je weer snel fit bent en zelfs wat kilo’s kwijt kan raken.

Foto: CLUB-LIFE

Bij de individuele afslankchallenge wordt een individueel, persoonlijk sport- en voedingsprogramma opgesteld voor mannen en vrouwen die fit en vitaal het nieuw jaar willen beginnen. De op maat gemaakte programma’s in combinatie met persoonlijke begeleiding zorgen voor gegarandeerd resultaat. Die combinatie van personal coaching en samen sporten met anderen, zorgen ervoor dat in vorm komen heel comfortabel is.

Alle aandacht op jou

CLUB-LIFE is meer dan alleen een sportcentrum. De personal coaches willen je graag helpen om fit en vitaal 2019 in te gaan. Houd je van optimaal ontspannen, dan zit je bij CLUB-LIFE helemaal op je plek. Je kunt afvallen in een omgeving waar alle aandacht op jou is gericht. Dat merk je niet alleen tijdens het sporten, maar ook buiten de lessen om door de relaxte sfeer en de persoonlijke benadering en begeleiding. De medewerkers zitten voor je klaar.

Kick-off

Wil je meer weten over het groepsprogramma van BodySupport of van de individuele afvalchallenge? Zaterdag 5 januari is er vanaf 11.00 uur is er een kick-off bij CLUB-LIFE. Je krijgt dan alle informatie. Wil je je alvast inschrijven? Dat kan hier.

Lucién van sportcentrum CLUB-LIFE: ‘Mijn droom was een eigen sportcentrum’

Zo goedkoop mogelijk sporten is al jaren razend populair. Maar wat als je houdt van wat meer luxe, n...

Deze bijdrage wordt je aangeboden door CLUB-LIFE. Meer over CLUB-LIFE ontdekken?

CLUB-LIFE sportscholen

Gesloten08:30 - 12:00 |16:00 - 21:00

*Openingstijden kunnen afwijken tijdens de feestdagen

Beneluxlaan 20, Hengelo

Bekijk meer:sportscholen

adv.