Hengelo

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Club-Life is de beste sportschool van Nederland: ‘We zijn enorm trots’

Door Majorie Nijbroek 3 december 2020

Dat ze bij de beste vier zaten, dat was al echt kicken. Maar het is nog veel mooier geworden. Club-Life uit Hengelo is uitgeroepen tot beste sportschool van Nederland. Hoe gaaf is dat! “Ik ben echt enorm trots”, zegt eigenaar Lucién Hoek.

Officieel heet het dat Club-Life Hengelo winnaar is van de Dutch Fitness Awards 2020. Als je de afgelopen dagen hebt gesport bij Club-Life heb je bij binnenkomst vast de grote award gezien. Die hoort bij de titel beste sportschool van Nederland.

Groot compliment

De sportschool aan de Beneluxlaan is bij dezelfde verkiezing al uitgeroepen tot meest gewaardeerde sportschool van Overijssel. Dat is al hartstikke mooi. En het is alleen maar mooier geworden. Hoe trots kun je zijn als je bij de beste vier zit bij deze landelijke vakjuryprijs voor fitnessclubs! “Dat is een onwijs groot compliment voor ons, dat hadden we überhaupt al niet verwacht”, zegt Lucién. En dan de bekroning als je bij de online bekendmaking hoort dat de vakjury jouw sportschool uitroept tot de allerbeste van het land. “Een groter compliment kunnen we als team en sportschool niet krijgen, we zijn enorm trots! 💪🏽“, reageert Lucién.

Snel naar de sportschool

Dat is trouwens nog een leuk verhaal. De vier finalisten krijgen online tijdens een Zoom-meeting te horen wie de titel wint. Wat ze dan nog niet weten, is dat er prijsuitreikers onderweg zijn naar de winnende sportschool. “Ik was dus thuis online, maar zag dat ze onderweg waren. Ik zag een snelweg, bomen en het was mistig. Nou, dat was het bij ons ook”, lacht Lucién. Even later heeft hij door dat zijn sportschool de award wint. “Ik ben meteen naar de sportschool gereden en was net op tijd. Ze stonden al op de parkeerplaats.”

Club-Life heeft de titel mede te danken aan wat het heeft gedaan in coronatijd, denkt Lucién. In mei is bij de sportschool een megagrote tent cq overkapping geplaatst van 1800 m2. Alle sporttoestellen en groepslessen zijn daar naartoe verplaatst. “Dat was uniek.”

Normaal zou je het winnen van zo’n prijs vieren met een drankje. Dat zit er nu niet in. Lucién: “Om het te vieren, krijgen alle sporters een stuk fruit to go.”

Felicitaties

Op de Facebookpagina van Club-Life regent het felicitaties. ‘Komt jullie toe’, ‘Een terechte eerste plaats’ en ‘Dikverdiend’ zijn enkele van de tientallen reacties.

Lees ook:

Lekker bezig: Hengeloërs behoren tot de sportiefste mensen van Nederland

Nieuws om trots op te zijn: Hengelo behoort officieel tot één van de sportiefste steden van Nederlan...

Dit zijn de populairste sporten in Hengelo

Ruim een kwart van alle Hengeloërs is lid van een sportvereniging. Maar wat zijn eigenlijk de meest ...

Meer over

Sport

adv.