Sport

Hoe vet! Voetbaltalentje Liam (11) mag op stage bij Argentijnse topclub Boca Juniors

6 augustus 2019

Ben je gek op voetbal? Dan ken je vast Boca Juniors. Het is de grootste club van Zuid-Amerika. En volgende week traint daar gewoon een 11-jarig jochie uit Hengelo mee….

Nog eventjes aanpassen als je wil zwemmen bij het Twentebad

17 juli 2019

Misschien heb je het al gezien, sinds anderhalve week kun je je onder meer in een kleedcabine in een grote tent omkleden als je bij het Twentebad baantjes wil zwemmen….

Hier in Hengelo kijk je de finale van het WK Vrouwenvoetbal

6 juli 2019

Het WK Vrouwenvoetbal in Frankrijk is al een paar weken in volle gang. De Oranje Leeuwinnen hebben het tot finale geschopt, historisch en daar zijn we natuurlijk hartstikke trots op….

Met deze lessen van Time2Move blijf je lekker fit

5 juli 2019

Wil je eigenlijk wel wat fitter zijn, maar vind je het best lastig om zo een sportschool binnen te stappen? Bij de lessen Stay Fit (55+) van Time2Move is er…

Let op: StrongmanRun Throwdown verplaatst naar voorjaar

20 juni 2019

Je hebt een tijdje gelezen bij ons kunnen lezen dat er zaterdag 29 juni een StrongmanRun Throwdown in het FBK-stadion zou worden gehouden, maar helaas gaan dit evenement niet door….

Toen in Hengelo: mr Hengelo loopt wereldrecord

9 juni 2019

Misschien was jij er wel bij. Iets meer dan 25 jaar geleden – op 4 juni 1994 – liep ‘Mr. Hengelo’ Haile Gebrselassie tijdens de FBK Games een wereldrecord op de…

Dit moet je weten als je zondag naar de FBK Games gaat

8 juni 2019

Bij de FBK Games worden zondag duizenden bezoekers verwacht. Ga jij naar dit atletiekfeest? Dan is het misschien om alvast het volgende te weten:

BigGym Hengelo gaat (nu echt) binnenkort open

28 mei 2019

Het heeft allemaal wat langer geduurd dan de bedoeling was, maar nu is dan toch bekend wanneer de nieuwe sportschool BigGym open gaat.

Matthew: ‘Door boks-coaching kunnen leerlingen een positieve mindset krijgen’

24 mei 2019

Als leerlingen het lastig vinden om op school iets onder de knie te krijgen, kan een positieve mindset hen daarbij goed helpen. Matthew Diemont van DPR Sports & Health geeft…

Sabine is medisch en personal trainer: ‘Heel fijn gevoel dat ik mensen kan helpen’

17 mei 2019

Deze week is onze uitgelichte ondernemer een échte powerlady. Namelijk Sabine Jansen-Perik. Ze begon 7 jaar geleden voor zichzelf als personal trainer. Als wij horen met hoeveel passie ze over…

Pagina 1 van 10

adv.