Hengelo

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Zo kun je Sinterklaas toch nog zien in Hengelo

Aangeboden door Autowas Twente 24 november 2020

Helaas konden we de intocht van Sinterklaas dit jaar alleen maar op televisie zien. Wil jij toch nog graag een glimp van de echte sint opvangen? Kom dan op zaterdag 5 december je auto wassen bij Autowas Twente in Hengelo!

Het is even wennen: dit jaar hebben we geen grote intocht van Sinterklaas in Hengelo. Geen honderden kinderen die hoopvol aan de kant van de weg staan te wachten op de Goedheiligman. Geen optocht door de stad met de Sint op zijn trouwe paard… maar niet getreurd! Sinterklaas komt namelijk wél naar Hengelo.

Hij zet namelijk zaterdag 5 december met zijn pieten de wasstraat Autowas Twente aan de Holtersweg volledig op z’n kop, maar dan uiteraard coronaproof! Zo kom jij helemaal in de stemming voor pakjesavond. Verwacht veel muziek, strooigoed én een schone auto!

Wie, wat, waar

De Sint en zijn pieten brengen zaterdag een bezoek aan de wasstraat aan de Höltersweg 30 in Hengelo (Westermaat). Hoe het programma eruit ziet?  Van 10.00 tot 13.00 uur kun je de Sint en pieten ontmoeten. Dan is het een vrolijke chaos. Mooi meegenomen: Voor het wasprogramma zilver betaal je deze dag in plaats van €11 maar € 7,-.

Na een druk programma in Hengelo (hij is de afgelopen weken alweer heel veel nachten op pad geweest om schoentjes te vullen) gaat sinterklaas om 13.00 uur weer weg bij de wasstraat.


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Autowas Twente. Meer over Autowas Twente ontdekken?

Autowas Twente

Gesloten08:00 - 18:00

Höltersweg 30, Hengelo

adv.