Hengelo

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

3 redenen om langs te gaan bij Ter Braak Optiek

Aangeboden door Ter Braak Optiek Hasselo 1 februari 2019

Een uitgebreide oogmeting inplannen, verschillende brillenglazen ervaren of eens contactlenzen uitproberen? Reden genoeg om langs te gaan bij Ter Braak Optiek! Ter Braak Optiek in Hengelo is de optiek-speciaalzaak voor jong en oud. En de winkel heeft een rijke historie van 70 jaar.

Pagina 1 / 3
⟵ swipe swipe ⟶

Zeer veel ervaring

In 1948 starte Jac. ter Braak zijn optiekzaak aan de Industriestraat in Hengelo. Met aan de overkant van de straat zijn tweelingboer die het hotel en café runde, nu Ter Braak Dranken. “Van het andere glas…” zegt Susan Selfhout-Oude Wolbers, huidige eigenaar van Ter Braak Optiek.

“Mooie historie is het, die van de heren Ter Braak! Ik vertel het vaak als ze me vragen hoe het zo komt dat de naam Ter Braak op onze gevels staat. Na mijn vader, Karel Oude Wolbers, mocht ik na zijn 40 jaren optiek, de beide zaken van hem overnemen”.

Karel werkte bij Ter Braak Optiek vanaf zijn 15e jaar en nam in 1980 de winkel aan de Industriestraat over. Zeven jaar later opende hij de winkel Ter Braak Optiek in de Hasseler Es. “In 2005 was het mijn beurt! Gelukkig met een goed, kundig en hecht team waar we het verschil mee maken! Samen nu nog steeds team Ter Braak Optiek. Want uw ogen zijn onze zorg!”

Met al ruim 70 jaar ervaring zijn jouw ogen veilig bij de optometristen en opticiens van Ter Braak Optiek. Deze mensen zijn namelijk goed geschoold en hebben ook nog eens zeer veel ervaring op het hele gebied van ogen. Of het om het aanmeten van brillen gaat of het aanmeten van contactlenzen. Met de nieuwste verfijnde apparatuur brengen ze in beeld wat de beste kijkoplossing is voor uw ogen. Dat is niet mogelijk met een simpele computer-meting zoals bepaalde keten-bedrijven dat graag doen geloven. René Froger kijkt echt niet door de beste multifocale bril hoor! Hij draagt wel een goedkope bril.


Meer over Ter Braak Optiek ‘T Esrein ontdekken?

Ter Braak Optiek ‘T Esrein opticiens

Gesloten09:00 - 18:00

*Openingstijden kunnen afwijken tijdens de feestdagen

Industriestraat 52, Hengelo

Bekijk meer:opticiens

Deze bijdrage wordt je aangeboden door Ter Braak Optiek Hasselo. Meer over Ter Braak Optiek Hasselo ontdekken?

Ter Braak Optiek Hasselo opticiens

Gesloten09:00 - 18:00

*Openingstijden kunnen afwijken tijdens de feestdagen

Christiaan Langefeldstraat 46, Hengelo

Bekijk meer:opticiens

Ervaar verschillende brillenglazen

Een bril weerspiegelt veelal het karakter van de drager. Het is niet alleen een visueel hulpmiddel, maar ook een modieus accessoire. Er zijn heel veel mogelijkheden op het gebied van brillenglazen! Ken je de verschillen en de voor- en nadelen? Ter Braak optiek zou je dat graag willen laten ervaren! Jouw ogen zijn hun zorg! Kom eens langs voor een uitgebreide oogmeting of maak een afspraak. Je weet dan hoe het gesteld is met de gezondheid van je ogen en of extra onderzoek noodzakelijk is.

Contactlenzen proberen?

Misschien je eens contactlenzen uitproberen. Moe van het op- en afzetten van uw leesbril? Contactlenzen brengen wellicht het comfort dat je mist. Een vrijblijvende proef is dan een goede optie om te weten wat de mogelijkheden zijn.

Pagina 1 / 3
⟵ swipe swipe ⟶

adv.