Hengelo

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Sliep je op vakantie beter? Dan wordt het tijd om naar Brok Interieur te gaan

Aangeboden door Brok Interieur 5 september 2019

Ben jij terug van vakantie en kom je nu echt tot de conclusie dat je daar lekkerder sliep dan in je bed thuis?  Dan is het misschien tijd voor een nieuw bed. Bij Brok Interieur kun je een persoonlijk slaapadvies krijgen en gaan ze samen met jou op zoek naar het bed of de matras wat het best bij je past.

Zodra je de slaapafdeling  binnenloopt, zul je verbaasd zijn van wat je ziet aan soorten boxsprings, bedden en matrassen van toonaangevende merken. Daarnaast vind je er kussens en dekbedden, bedtextiel, linnenkasten, nachtkastjes en alle denkbare toebehoren voor je slaapkamer.

Belang van slapen

Val jij altijd gelijk in slaap? En kun je vervolgens ook lekker doorslapen tot de volgende ochtend? “Een goede nachtrust is heel belangrijk”, vertelt Astrid Knoef van Brok Interieur. “Een bed is van wezenlijk belang voor hoe je je overdag voelt. Als je geld uitgeeft aan een goede matras waar je zo’n tien jaar lang elke nacht lekker op slaapt en je je overdag fitter voelt, is het de investering meer dan waard.”

Slapen is zelfs een echte levensbehoefte, we brengen zo een kwart van ons leven in bed door. Dan is een goed bed toch wel een must. Zolang je geen klachten hebt, ben je misschien best geneigd om je matras niet te vervangen. Echter gaat een matras ongeveer 9 of 10 jaar mee. “Elke nacht verlies je circa een kopje vocht”, vertelt Astrid. “Onder meer daarom is het belangrijk om niet te lang op dezelfde matras te slapen. Als je klachten hebt, wordt het zeker de hoogste tijd, maar ben je eigenlijk al te laat. Met een goed bed voorkom je klachten.”

’s Ochtends testen

Voor een goed slaapadvies is het volgens Astrid het beste dat je als klant ontspannen en objectief binnenkomt. “Aan de hand van een aantal vragen kunnen wij je adviseren en laten wij je de verschillende voor jou geschikte mogelijkheden testen. Wij adviseren altijd om een bed ’s ochtends te testen, dus niet aan het eind van de dag als je moe bent.” Vervolgens kun je advies krijgen over een fijn dekbed en een goed kussen. “Maar een kussen moet je uiteindelijk pas testen op je nieuwe bed, het is namelijk een samenspel tussen beiden”, zegt Astrid.

Ben je niet alleen op zoek naar een nieuw bed of nieuwe matras, maar wil je het liefst je slaapkamer aanpakken? Dan kun je bij Brok Interieur ook terecht voor gordijnen en vloeren. “Ook op dat gebied kunnen we je ontzorgen”, vertelt Astrid. Zo kun je advies krijgen hoe je je slaapkamer verder aan kan kleden.

Welterusten

Wil jij een persoonlijk slaapadvies? Kom vrijblijvend langs of maak een afspraak. Slaapspecialisten Benny Klieverik en Stefan Duinkerken lopen al heel wat jaren tussen de bedden rond. Zij nemen de tijd en geven je goed advies afgestemd op jouw persoonlijke slaapwensen.

Heb je jouw ideale slaapkamer gevonden? Je bed wordt natuurlijk bij je thuis bezorgd en gemonteerd. Daarnaast heb je de mogelijkheid om je matras om te ruilen, mocht het toch niet de goede keuze zijn. Sommige matrassen hebben zelfs een omruilgarantie van 90 dagen.

Je vindt Brok Interieur aan de Drienerstraat/De Wetstraat, centraal in de binnenstad. Je kunt je auto voor het pand parkeren. 


Meer over Brok Interieur ontdekken?

Brok Interieur woonwinkels

Gesloten10:00 - 17:00

Drienerstraat 47, Hengelo

Bekijk meer:woonwinkels

Lees ook:

Brok Interieur blijft Brok, maar er gaat wel wat veranderen

Misschien heb je je er wel al eens laten adviseren over een nieuw interieur. Of ben je er  langs gef...

Jeroen Brok: ‘Niets is mooier dan de klant begeleiden op zoek naar een nieuw interieur’

Als we het hebben over zaken die al heel lang in Hengelo zitten, hoort Brok Interieur zeker in dat r...

adv.