Hengelo

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

In beeld: foto’s van het kindercarnaval 2020

Aangeboden door Plus Oelerweg 17 februari 2020

Dankzij het kindercarnaval dat afgelopen weekend werd gehouden, kunnen de kinderen in Hengelo twee weekenden carnaval vieren. Gisteren barstte het feest los bij Hotel Van der Valk in Hengelo en wij van indebuurt gingen op pad met onze fotocamera. We zagen heel veel plezier, schattige taferelen en leuke ontmoetingen.

Wat er allemaal te doen was? De jongens en meisjes konden dansen, hossen, grabbelen, uitleven op een springkussen en verkleed op de foto. Ook was er een spellencircuit en veel kinderen gingen naar huis met mooie prijzen die ze hadden gewonnen met de loterij. Aan het eind van de middag was er voor alle kinderen patat en ranja.

Het kindercarnaval van De Windbuul’n en De Weidemennekes werd dit jaar weer mede mogelijk gemaakt door PLUS Oelerweg. Kay Scheggetman, eigenaar van PLUS, vindt de maatschappelijke betrokkenheid van zijn winkel in de wijk erg belangrijk. Zo was PLUS Hengelo eerder als hoofdsponsor nauw betrokken bij het feest rondom 100 jaar Nijverheid. De pop Oelie is bij alle kinderfeestjes. En samen met Franky’s IJs houdt PLUS elk jaar een kindermiddag bij speeltuin de Nijverheid. “We willen als winkel betrokken zijn bij onze wijk en graag een steentje bijdragen door aan activiteiten mee te doen.”

Carnaval 2020: dit zijn de carnavalsoptochten in onze stad

Carnaval is in zicht. Van 21 tot en met 25 februari barst het feest weer los! Ook in onze stad wordt...

PLUS trakteert personeel vernieuwde Action op verse appelflappen

Misschien heb je het gisteren al gelezen op indebuurt Hengelo, de vernieuwde Action aan het Agathapl...

Deze bijdrage wordt je aangeboden door Plus Oelerweg. Meer over Plus Oelerweg ontdekken?

Plus Oelerweg supermarkten

Geopend08:00 - 21:00

Agathaplein 100, Hengelo

Bekijk meer:supermarkten

adv.