Glenn Ross: ‘Het was al vroeg een droom van mij om iets voor mezelf te beginnen’

Aangeboden door Glenn Ross 29 juni 2018

Drie jaar geleden had hij nog niet durven dromen dat hij nu al zou uitbreiden. Glenn Ross Puro Gusto – Menswear gaat binnenkort de zaak verbouwen. De herenmodezaak krijgt er ruim 40 vierkante meter bij.

In een prachtig pand aan De Wetstraat 11 is alweer 3 jaar de Glenn Ross Puro Gusto gevestigd. Glenn (27) begon 3 jaar geleden met zijn zaak in Italiaanse mannenmode.

“Ik kom uit een ondernemersfamilie. Velen van hen zijn zelfstandig ondernemer geweest. Het was al vroeg een droom van mij om voor mezelf te beginnen”, vertelt Glenn. Hij kwam bij de Vincent Gaalman in aanraking met de Italiaanse mode. “Ik ging mee op inkoop en werd min of meer verliefd op het vak.

Passie

Glenn werkte daarna bij de Ogergroep in Amsterdam. Op een gegeven was ik toe aan een nieuwe uitdaging , ben terug gekomen om hier in Hengelo mijn droom te verwezenlijken. Glenn volgde zijn passie en opende zijn eigen zaak aan de Wetstraat, met een perfecte mix van spannende jeans, exclusieve tops en smaakvolle modeaccessoires.

De herenmodezaak met zijn luxe casual mode onderscheidt zich in kwaliteit, stijl en originaliteit. Glenn reist veel naar Italië om bijvoorbeeld op beurzen de nieuwste merken te bekijken. “Heel belangrijk, want mooie, nieuwe merken kunnen eraan bijdragen dat de zaak groeit. Wij willen uniek zijn hier in de regio” Persoonlijk advies vindt Glenn enorm belangrijk.

Enkele maanden geleden kwam José van OzoMooi (in het naastgelegen pand) bij Glenn met het bericht dat ze met haar zaak ging stoppen. “Dit was voor mij een mooie gelegenheid om uit te bereiden”.

We hebben een start gemaakt met de verbouwingsopruiming, zodat rond 1 september de deuren weer kunnen worden geopend voor het nieuwe najaars-seizoen.


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Glenn Ross. Meer over Glenn Ross ontdekken?

Glenn Ross kledingwinkels

Vandaag gesloten

De Wetstraat 11, Hengelo

Bekijk meer:kledingwinkels

adv.