Een week vol verwennerij bij De Wereld van Lingerie

Aangeboden door De wereld van lingerie 8 oktober 2018

Nog op zoek naar een mooi lingeriesetje? Dan is dit dé week om iets leuks aan te schaffen! Deze week is het namelijk De Week van de Lingerie! Deze week kun je bij De Wereld van Lingerie terecht voor bijzonder leuke acties, verwennerij en bovendien worden de collecties  geshowd. Woehoe! Dat wordt shoppen.

Wat kun verwachten?

De Week van de Lingerie moet natuurlijk met een leuk feestje gevierd worden. “Deze week staat in het teken van prachtige lingerie en nachtmode, verwennerij, tijd voor jezelf, inspiratie, en meer”, vertelt eigenaresse Janneke Bergenhenegouwen-Pol van De Wereld van Lingerie. “Bovendien zijn er de hele week leuke acties.”

Janneke runt de zaak aan de Sloetsweg vol passie. Ze maakte 11 jaar geleden haar meisjesdroom waar met het openen van haar eigen zaak.

Als je deze week een bezoekje brengt aan deze speciaalzaak kun je genieten van een kop koffie, thee of een drankje met wat lekkers. Doe je vermoeide voeten en je innerlijke mens een plezier en plof even lekker neer in de gezellige koffiehoek.

Foto: De Wereld van Lingerie

Volop cadeautjes

Bij aankoop van een Anita sportbeha krijg je een sportslip of multifunctionele haarband/sportband cadeau. Bij aankoop van dames/heren nachtmode krijg je fijne loungesokken cadeau. Voor de Rosa Faia Fleur serie geldt: bij aankoop van beha krijg je een bijpassende slip cadeau (ook in prothesebeha uitvoering!).

Foto: De Wereld van Lingerie

Bij besteding van €100 aan lingerie deze week ontvang je een Avet slip naar keuze cadeau. Ook is er een winkans waarbij je een cadeaucheque kan winnen van Prima Donna of Marie Jo collectie 2019. Het gaat om een cadeaucheque van €125 en die wordt zelfs 6x verloot!

Modellen showen collectie

En we hebben goed nieuws voor je als je zaterdag 13 oktober nog niet wat in je agenda hebt staan: De Week van de Lingerie wordt namelijk die dag feestelijk afgesloten met een hapje en een drankje. Je kunt bovendien de nieuwste collecties ontdekken, want modellen showen de collectie lingerie en nachtmode.

Janneke is Mammacare adviseur: ‘Het mooiste vind ik dat vrouwen hun zelfvertrouwen hervinden’

Als klein meisje hielp ze al mee in de korsetten- en textielwinkel van haar oma (en later van haar m...

De wereld van lingerie speciaalzaken

Nu open09:30 - 18:00

Sloetsweg 106 , Hengelo

Bekijk meer:speciaalzaken

adv.