De bouw van deze luxe appartementen in Hengelo is gestart (en jij maakt nog kans)

Aangeboden door Nieuw Wonen Twente en Home makelaars

Beeld: Esreyn

Waarschijnlijk heb je de naam Esreyn inmiddels wel een keer horen vallen. Dit bijzondere nieuwbouwproject in Hengelo is de laatste fase ingegaan. Vanaf 21 maart start de bouw van de 42 luxe appartementen in het voormalige kantoor van Stork Werkspoor Sugar. Tijdens de NVM Open Huizen Dag, op zaterdag 26 maart, krijg je een complete rondleiding en zie je een volledig ingerichte modelwoning.

Op de oude fundamenten van het voormalige kantoor van Stork Werkspoor Sugar komt het gave appartementencomplex te staan. Het Esreyn ligt midden in de wijk Wilderinkshoek. Met het prachtige Tuindorp aan de ene kant en de moderne ontwikkeling Hart van Zuid aan de andere kant, is het gebied met recht een dynamische omgeving. Bovendien zijn alle belangrijke voorzieningen op loop- of fietsafstand: van het centraal station tot winkelcentrum Esrein.

Lees verder onder de foto

Hoe het Esreyn er voorheen uitzag | Beeld: Esreyn

De Open Huizen Dag

De bouw van alle 42 appartementen gaat deze maand van start, maar jij kunt nu al een compleet ingericht appartement van het Esreyn bewonderen. Op zaterdag 26 maart leiden Maarten en andere collega-makelaars jou namelijk graag rond. Tijdens de NVM Open Huizen Dag krijg jij een nog beter beeld van de unieke locatie en alle extra’s van het nieuwbouwproject in Hengelo. Dus ben jij geïnteresseerd in een van de woningen? Loop dan zeker even binnen bij het Esreyn op 26 maart, tussen 11.00 en 13.00 uur. Aanmelden is niet nodig.

Nog 18 appartementen beschikbaar

Inmiddels zijn er al 24 appartementen verkocht. En dat is heel goed te begrijpen volgens Maarten Tuiten, makelaar van Nieuw Wonen Twente en nauw betrokken bij het nieuwbouwproject. “De combinatie van chique appartementen, extra voorzieningen en de centrale ligging, maken het Esreyn een unieke en gewilde plek om te wonen.” Nieuw Wonen Twente biedt in samenwerking met partner HOME Makelaars de woningen aan. Weten welke appartementen nog beschikbaar zijn? Klik hier.

Luxe appartementen met vrije indeling

De 42 appartementen variëren in grootte van circa 77 tot 126 vierkante meter. Ieder appartement heeft minimaal twee slaapkamers en een ruime woonkamer. Ook beschikt elk appartement over een royaal balkon.

Een complete basiskeuken en badkamer zijn inbegrepen in de verkoopprijs. Heb jij andere wensen voor jouw droomkeuken en badkamer? “De koper is volledig vrij om dit naar eigen wens in te delen. Eventuele aanpassingen bespreken we graag met je”, licht Maarten toe.

Een eigen parkeerplaats

Wanneer je voor een woning in het Esreyn gaat, hoef je nooit meer op zoek te gaan naar een parkeerplek aan straat. Ieder appartement krijgt namelijk een eigen overdekte parkeerplaats in de stallingsgarage aan de overzijde van het complex. Alleen bewoners van het Esreyn hebben toegang tot deze garage. Je kunt jouw auto dus met een gerust hart achterlaten. Bovendien staat jouw fiets veilig opgeborgen in de fietsenstalling onder het complex. Hier kun je ook jouw e-bike opladen.

Lees verder onder de foto’s

Extra leuk: de Huyskamer en de binnentuin

Wat maakt het Esreyn nu zo bijzonder? Nou, naast je eigen ruime woonkamer en balkon mag je als bewoner van Esreyn ook gebruikmaken van de Huyskamer en de Binnentuyn. De Huyskamer wordt volledig ingericht met comfortabele zit- en leeshoeken en een moderne keuken. Perfect dus om een praatje te maken met je buren, een kookworkshop te organiseren of een familiefeest te houden.

Vanuit de Huyskamer stap je zo naar buiten toe. Deze prachtige tuin wordt omgeven door de appartementen en is voor alle bewoners toegankelijk. Hier kun je heerlijk in het zonnetje zitten, een kop koffie drinken of samen de barbecue aansteken. Of in de winterdag samen rond de kerstboom een glas glühwein drinken. De Binnentuyn is daarnaast te gebruiken voor bijeenkomsten en wordt ook volledig ingericht opgeleverd.

Maarten: “Het stukje verbinding dankzij de gezamenlijke Huyskamer en Binnentuyn is uniek. Op deze manier kunnen bewoners op een laagdrempelige manier in contact komen met elkaar. Dat is toch geweldig?”

Lees verder onder de foto’s

De belangrijkste punten op een rijtje

 • Nog 18 appartementen in het Esreyn zijn beschikbaar;
 • De verkoopprijs ligt tussen 307.000 euro – 422.000 euro v.o.n.;
 • Belangstelling tonen of gelijk een optie nemen? Dat kan via deze link;
 • Aanmelden voor NVM Open Huizen Dag op 26 maart is niet nodig.

Nieuw Wonen Twente en Home makelaars

Meer informatie

Nieuw Wonen Twente en Home makelaars

Meer informatie

Meer in deze categorie

Partnerbijdragen

Ga naar “Praktijk-rijk werken aan je toekomst? Dat doe je bij het C.T. Stork College!”

Praktijk-rijk werken aan je toekomst? Dat doe je bij het C.T. Stork College!

Aangeboden door CT Stork College

Ga naar “Deze vurige dansvoorstelling over een driehoeksverhouding wil je bijwonen”

Deze vurige dansvoorstelling over een driehoeksverhouding wil je bijwonen

Aangeboden door Introdans

Ga naar “Met deze opleiding kun je meteen aan de slag in de bouw: Mike, Huub en Martijn gingen je voor”

Met deze opleiding kun je meteen aan de slag in de bouw: Mike, Huub en Martijn gingen je voor

Aangeboden door Bouwschool Twente

In onze gids

Aanbiedingen

Ga naar “JUMBO TOILETPAPIER van € 17,08 voor € 11,99”

JUMBO TOILETPAPIER van € 17,08 voor € 11,99

 • Jumbo
 • Geldig t/m 7 februari 2023
Ga naar “Alpro van € 2,89 voor € 0,99”

Alpro van € 2,89 voor € 0,99

 • Dirk
 • Geldig t/m 7 februari 2023
Ga naar “Ledstrip met afstandsbediening voor € 7,95”

Ledstrip met afstandsbediening voor € 7,95

 • Action
 • Geldig t/m 7 februari 2023
Ga naar “Mona pudding van € 1,83 voor € 0,89”

Mona pudding van € 1,83 voor € 0,89

 • Dirk
 • Geldig t/m 7 februari 2023
Ga naar “Sun All-in-1 vaatwastabletten van € 9,59 voor € 2,49”

Sun All-in-1 vaatwastabletten van € 9,59 voor € 2,49

 • Dirk
 • Geldig t/m 7 februari 2023