Zes Hengeloërs laten zich in hokjes opsluiten op het ‘Free-a-girl plein’

Door Miranda Nijland 18 januari 2019

Wat een toppers! Zes Hengeloërs laten zich in mei voor Lock me Up opsluiten voor het goede doel. In de week van 14 tot en met 18 mei wordt het ‘Free-a-girl plein’ gebouwd tussen The Three Musketeers en Café ’t Neutje. 

Twee keer werd de actie Lock me Up van Free a Girl gehouden in Almelo, dit jaar in ons eigen Hengelo! Wat je kunt verwachten? In de week van 14 tot en met 18 mei wordt het ‘Free-a-girl plein’ gebouwd tussen The Three Musketeers en Café ’t Neutje. Daar worden de hokjes opgebouwd waar de deelnemers worden opgesloten. De hele week zijn er activiteiten en jij kan de deelnemers elke dag aanmoedigen en de actie steunen.

Kom jij aanmoedigen?

Wie deze Hengeloërs zijn? Het team bestaat uit Melvin de Boer, Rudy Kesler, Marc Burgman, Jeroen Wevers, Coen Verver en Rachel Denneboom. Zij gaan voor een geweldige week en een mooie opbrengst. Samen met Free a Girl in Enschede wil het team Hengelo er weer voor zorgen dat er veel meisjes uit de prostitutie bevrijd kunnen worden. Dat is het voornaamste doel van de stichting. Kom jij deze toppers ook aanmoedigen?

Beeld: Facebook Lock me Up

Meer dan 4300 meisjes bevrijd

Free a Girl investeert ook in opvang, traumaverwerking, medische zorg, onderwijs en beroepsopleidingen en re-integratie van de slachtoffers. De afgelopen 10 jaar heeft de organisatie bijgedragen aan de bevrijding van meer dan 4300 meisjes uit bordelen in met name Azië.

adv.