Hengelo

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Winactie! Zo maak je kans op een 6 gangen verrassingsmenu voor 2 personen bij Carpe Dièm

Door Miranda Nijland 3 augustus 2020

Misschien ken jij Carpe Dièm vooral als plek waar je lekker kan lunchen. Maar sinds kort kun je ook dineren bij dit restaurant. Om dat te vieren geven wij samen met Carpe Dièm een verrassingsmenu voor 2 personen weg. Wil je wel winnen toch!?

Sinds 1 juli kun je bij Carpe Dièm ook dineren. Je hebt heel wat te kiezen op de nieuwe, uitgebreide dinerkaart. En bijzonder: je kunt ook een 6 en 8 gangen verrassingsdiner bestellen. Wat je dan krijgt? Een afwisseling van warme en koude gerechten.

Hoe leuk, ook het terras van Carpe Dièm is aangepast. Met onder meer sfeervolle verlichting, bloembakken en olijfbomen. En je hebt nu een mooi uitzicht op de fonteinen voor het stadhuis.

Tekst gaat verder onder de foto

Foto: Carpe Dièm

Hoe kun je winnen?

Het is heel simpel. Schrijf je hieronder in. Zo word je abonnee van de nieuwsbrief van indebuurt Hengelo en maak je automatisch kans op een 6 gangen verrassingsmenu. Je wordt dan op de hoogte gehouden van de leukste nieuwtjes, interviews en uitjes uit jouw stad.

Krijg je de nieuwsbrief al? Top! Ook dan kun je gewoon meedoen aan de actie. En geen zorgen, je krijgt geen dubbele nieuwsbrieven.

Meedoen aan deze actie kan tot en met 16 augustus. De winnaar krijgt bericht.

Deze winactie is afgesloten!

adv.