Hengelo

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Koningsdag 2019: dit wordt het weer in Hengelo

Door Majorie Nijbroek 25 april 2019

Koningsdag staat voor de deur! Nog heel even en dan kunnen we weer oranje tompouces eten en proosten op de Koning. Natuurlijk wil je weten of je een paraplu of een zonnebril moet meenemen als je de deur uitgaat, dus we kijken alvast vooruit naar de voorspellingen voor het weer in Hengelo.

Zoals het er nu naar uitziet, is een paraplu zeker geen overbodige luxe tijdens dit oranjefeestje. Op Koningsdag loopt de temperatuur op tot ongeveer 14 graden en is er 85% kans op een bui, meldt Weeronline. Het lijkt dus een buiige Koningsdag te worden. Dat in combinatie met de matige tot krachtige wind maakt het érg fris. Ai, ai!

Weerplaza ziet het iets optimistischer in. Dit weerstation voorspelt dat het 12 graden wordt, de kans op neerslag ‘slechts’ 50 procent is en dat we ook af en toe het zonnetje gaan zien!

In de nacht fris

Ga je tijdens Koningsnacht de stad in? Dan is een dikke trui een goed idee. Met een temperatuur tussen de 8 en 10 graden wordt het namelijk niet heel warm.

Maar gelukkig is er in Nederland niets zo veranderlijk als het weer en schieten de temperaturen de komende dagen misschien nog wel omhoog.  Fingers crossed!

Lees ook:

Koningsdag 2019 in Hengelo: dit is het (bijgewerkte) programma

Heb je je oranje kloffie al klaarliggen? Ga dan vandaag even lekker de stad in, want er is van alles...
Koningsdag Beckum 2019

Koningsdag 2019 in Beckum: dit is er te doen

Koningsdag 2019 komt eraan! In Hengelo is er van alles te doen. Maar ook in Beckum is genoeg leuks t...

Meer over

Weer

adv.