Dit wordt het weer tijdens Pasen in Hengelo 2019

Door Majorie Nijbroek 17 april 2019

Pasen 2019 staat voor de deur en we zijn natuurlijk allemaal nieuwsgierig naar het weer tijdens het paasweekend in Hengelo. Omdat goede voorbereiding het halve werk is, hebben we de voorspelling vast voor je opgezocht. Toch handig om te weten of je tijdens dit lange weekend de paaseitjes beter binnen kan verstoppen, of het juist ook buiten kan.

Vrijdag 19 april is een overwegend zonnige dag. Het wordt minimaal 8, maximaal 22 graden Celsius en de kans op regen is zéér klein. Weeronline geeft deze dag voorlopig het weercijfer 9. Een mooie dag om het lange weekend mee te beginnen, dus! Zaterdag 20 april verschijnt er weer een stralende zon en de temperatuur blijft heerlijk aangenaam: maximaal 22 graden Celsius. Met weercijfer 10!

weer pasen 2019

Bron: Weeronline

Weerbericht eerste paasdag

Het zonnetje blijft ook schijnen op zondag 21 april. Ook Weerplaza geeft geen wolkje aan de lucht aan. Een graad of 20 met 80% zon en geen kans op regen. Weeronline voorspelt 21 graden en ook geen regen. Conclusie: een stralende eerste paasdag!

Weerbericht tweede paasdag

Op maandag 22 april is het weerbeeld in Hengelo ongeveer gelijk aan eerste paasdag: we zien weer een zonnetje en het wordt zo’n 21 graden. Het ziet er naar uit dat we een heerlijk zacht en zonnig paasweekend tegemoet gaan. We kunnen niet wachten! En om de vraag te beantwoorden of je paaseitjes buiten kunt verstoppen: zoals het er nu naar uitziet, kan dat prima!

Meer over Pasen 2019 in Hengelo:

7 x hier in Hengelo kun je lekker brunchen met Pasen

Een paasbrunch is bij veel mensen favoriet. Als je geen zin hebt om zelf in de keuken te staan, kun ...

Meer over

Weer

adv.