Weekendoverzicht: Tuindorpbad op tv en bizar fietsongeval

Door Majorie Nijbroek 18 februari 2019

Dag weekend, hallo maandag en hallo voorjaarsvakantie! Het is pas half februari, maar je kon dit weekend al prima buiten in het zonnetje zitten. En hoe fijn, ook deze (voor veel mensen) vrije week blijft het lekker lenteweer. Maar eerst kijken we nog even terug. Dit is ons weekendoverzicht. 

<< < Pagina 1 / 6 >
⟵ swipe swipe ⟶

Handrem doorboort wang van fietsster

foto: Facebook Politie Hengelo-ov

Een bizar ongeval vrijdagmiddag op de Mr. P.J. Troelstrastraat. Een vrouw die daar fietste, kwam door onbekende oorzaak ten val. Ze viel met haar gezicht op de handrem en die doorboorde haar wang. Omstanders probeerden haar los te maken, maar dat lukte niet. De hulpdiensten werden opgeroepen en die hebben de vrouw verdoofd. De handrem kon worden verwijderd, maar de vrouw is, met een onderdeel nog in haar wang, naar het ziekenhuis gebracht.

Tuindorpbad op tv

Op de stip 🔴 Wouter Rikkerink van https://www.styleshift360.nl/ heeft ons bad vandaag in het middelpunt van de belangstelling gezet.De camera crew van RTL 4 Koffietijd en 5 uur live waren vanochtend in het mooie Hengelo om Wouter te interviewen over zijn liefde voor de 360 graden fotografie.Kijk zelf hoe cool het effect is👇

Posted by Tuindorpbad Hengelo on Friday, 15 February 2019

 

Hoe leuk! Het Tuindorpbad was vrijdagmiddag op televisie. ’s Ochtends was een cameracrew van RTL 4 Koffietijd en 5 uur live naar Hengelo gekomen om Wouter Rikkerink te interviewen over zijn liefde voor de 360 graden fotografie. Mooi stukje Hengelo-promotie.

Wij lieten al eerder deze foto’s van Wouter zien:

Wouter Rikkerink

7 x waanzinnige 360° foto’s van Hengelo, made by Wouter

We hebben een tijdje terug een serie foto's geplaatst van  Wouter Rikkerink, waarin hij  Hengelo op ...

Vast in de modder

molotovcocktails
foto: ANP

Denk je even je hond uit te laten, kom je vast te zitten in de modder. Het overkwam een vrouw uit Hengelo zondag. Ze liet op de Laan Hart van Zuid haar hondje uit, maar kwam met haar voeten in de modder vast te zitten. Het lukte haar niet om er zelf uit te komen. Omstanders hebben de brandweer gebeld en die hebben de vrouw bevrijd. Ze zal zich nog wel een keer bedenken voor ze haar huisdier daar weer uit laat!

IJsseizoen is (nu al) begonnen

We zijn alweer even op de basis. En wat was het vandaag weer gezellig druk.Dank aan een ieder die de moeite heeft…

Posted by Frankys-Food on Sunday, 17 February 2019

 

Het is medio februari, maar Frank Boereboom heeft zijn Snor alweer uit de stalling gehaald; het ijsseizoen – zijn zesde seizoen – is alweer begonnen. En dat is vroeg in het seizoen. Heel vroeg zelfs, want niet eerder ging de Hengelose ijscoman zo vroeg in het jaar op pad.

Wil je weten waar Frank rijdt met De Snor? Je kunt hem via deze link volgen.

Frank Boereboom

IJscoman Frank schrijft boek: ‘Kroon op 5 jaar met plezier werken in Hengelo’

Je kent hem misschien minder goed onder zijn volledige naam. Hij heet voluit Frank Boereboom. Grote ...

Laatste Open Atelier?

De atelierruimte van Lara Vos.

De creatieve bedrijven die in de Bataafse Kamp zitten, hebben zondag samen een Open Atelier gehouden. Je kon rondkijken in de creatieve ruimtes, ateliers en werkplaatsen. Het zou zo maar eens het laatste open huis kunnen zijn geweest. De voormalige school staat te koop.

Wonen in je oude school? Bataafse Kamp in de verkoop

Waarschijnlijk heb je het al gehoord: de gemeente zet de Bataafse Kamp in de verkoop. Wie weet kun j...

Tips voor de voorjaarsvakantie

Het is voorjaarsvakantie. Ben jij deze week ook lekker een weekje vrij? We hebben wat tips voor dingen die je – samen met je kinderen – kunt ondernemen.

Voorjaarsvakantie 2019: dit kun je doen met de kids in Hengelo

De voorjaarsvakantie staat voor de deur. Duurt de vakantie echt maar een week? Heb jij nog geen idee...
<< < Pagina 1 / 6 >
⟵ swipe swipe ⟶

Meer over

Nieuws

adv.