Hengelo

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Jongen raakt gewond, markt op twee plekken en meer weekendnieuws

Door Miranda Nijland 6 april 2020

Geen tijd gehad om het nieuws te volgen dit weekend? Geen nood! We zetten de belangrijkste gebeurtenissen in Hengelo in dit weekendnieuws voor je op een rij.

Pagina 1/6
⟵ swipe swipe ⟶

Jongen gewond door ongeluk met crossmotor

Foto: ANP

Een jongen is zaterdag gewond geraakt tijdens het crossen met zijn motor. Dat meldt De Twentsche Courant Tubantia. Een traumahelikopter werd opgeroepen voor het slachtoffer, de helikopter trok veel bekijks. De jongen reed met zijn motor op eigen terrein naast een boerderij. Het slachtoffer is naar het ziekenhuis gebracht.

Topweer betekent ijsje van Van Der Poel

Ook vandaag zijn onze ijssalons aan de Bornsestraat in Hengelo en het Wilminkplein in Enschede, uiteraard volgens de…

Posted by Van Der Poel IJs on Sunday, 5 April 2020

 

Heb jij nog een ijsbeker gehaald en die lekker thuis opgegeten? IJssalon Van der Poel aan de Bornsestraat is vrijdag weer open gegaan. In verband met de maatregelen omtrent het coronavirus bieden ze alleen 0,5 liters aan. Handig: vanaf vrijdag kun je ook alles online bestellen!

Warenmarkt op twee locaties

Markt Hengelo, vandaag! ➡️ twee kleine warenmarkten van maximaal 10 standplaatsen. ➡️ op twee verschillende locaties…

Posted by Gemeente Hengelo on Saturday, 4 April 2020

 

Als je zaterdag voor een pondje kaas of andere boodschappen naar de markt bent gegaan, heb je misschien wel gezien dat de markt op zaterdag nu op twee plekken wordt gehouden: Behalve op het Marktplein ook aan de Enschedesestraat. De bedoeling van deze opzet is dat de kramen beter verdeeld zijn en dus de bezoekers meer afstand kunnen houden.

Tijdelijke maatregel: zaterdag twee kleine warenmarkten in Hengelo

 De Veiligheidsregio Twente heeft een noodverordening vastgesteld voor de warenmarkten. Dat heeft ge...

800 mensen spelen online bingo

Vrijdagavond werd alweer voor de derde keer de ‘Foute 500 Online Party’ gehouden. Dit keer was het een Foute 500 Online Bingo. Deze uitgaansavond op anderhalve meter afstand werd georganiseerd door Café Het Neutje en The Three Musketeers en gevolgd door bijna 800 bezoekers!” ‘We proberen elke week de mensen wat entertainment te bieden in deze moeilijke tijd”, aldus Melvin de Boer. Je kunt je voorstellen dat als je de eerste keer zoiets organiseert en direct uitverkocht huis hebt, dat ook verplichtingen met zich meebrengt. “Alle bingokaarten zijn met de hand gemaakt en moesten natuurlijk op het juiste moment bij de juiste mensen terecht komen”, vertellen de organisatoren.

Brutale roof bankhout

Foto: Facebook Wemenpark

Een gebruikte partij balkhout is afgelopen week gestolen voor de Dr. Ariënsschool aan de Oldenzaalsestraat/ hoek Wemenstraat. De dieven hebben de bouwhekken afgebroken en aan de drukke Oldenzaalsestraat het hout opgeladen. De opvallende smalle en hoge balken 5 x 22 cm zijn ongeveer 6.00 meter lang. Met aantal uiteinden van rode menie voorzien. De partij zou hergebruikt worden bij de restauratie van de Dr. Ariensschool. Op de foto kun je nog enkele zien liggen, de stapel was 1/1,5 mtr. hoog. Heb je iets gezien, bel dan via telefoon: 06-38 06 67 03.

Lees ook:

Vacatures: deze bedrijven werken door en zoeken personeel

Op zoek naar een baan lekker dichtbij? We helpen je op weg en zetten vijf vacatures in Hengelo op ee...

Opening permanente kattenopvang is nu in het najaar

Hengelo krijgt een permanente kattenopvang. Daarover hebben we een tijdje terug dit artikel geschrev...

Vroeger in Hengelo: stokoude foto’s van mensen die lekker buiten zijn

Dor het coronavirus hebben we te maken met lege straten. Hopelijk kunnen we binnenkort weer lekker m...
Pagina 1/6
⟵ swipe swipe ⟶

Meer over

112 Nieuws

adv.