Hengelo

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Weekendnieuws: watertoren kleurt FC Twente-rood en wereldprimeur voor kinderboerderij

Door Majorie Nijbroek 23 april 2019

Het zonnige paasweekend zit erop; het was de warmste tweede paasdag ooit! Heerlijk weer om een mooie wandeling te maken en ook fijn dat je de paaseitjes buiten kon verstoppen. En wat er verder zoal is gebeurd in onze stad? Lees ons weekendnieuws maar even.

Pagina 1 / 7
⟵ swipe swipe ⟶

Ronde van de Tuindorpvijver

Met een dikke bandenrace voor kinderen begon zaterdag de historische Ronde van de Vijver.  Daarna fietsen de Masters en werd gestreden om het Open Hengelo’s Kampioenschap. Traditiegetrouw eindigde de ronde om de Tuindorpvijver met de wedstrijd voor de elite, beloften en amateurs. De toeschouwers zagen oud-topwielerenner Johim Ariesen als eerste over de finish komen.

Lekker buiten zwemmen!

Zaterdag en maandag gaan de buitenbaden en de ligweide open. De openingstijden staan op onze website.Voor de dagen daarna hangt het af van het weer.

Posted by Twentebad on Friday, 19 April 2019

 

Je kon zowel zaterdag als tweede paasdag zwemmen in het Twentebad. En dan bedoelen we ook echt buiten zwemmen: de buitenbaden en de ligweide gingen open vanwege de zomerse temperaturen. En zat je gisteren aan de paasbrunch of was je in de ban van de kampioenswedstrijd van FC Twente? Ook vandaag is het buitenbad open, tot ongeveer 17.00 uur.

Het laatste feestje bij Dux

Club Dux

 

Zaterdagavond was Club Dux voor de allerlaatste keer open. De discotheek heeft de deuren gesloten en er volgt een grote verbouwing. Dux gaat na de heropening verder als Club Lebi.

Club Dux

Club Dux sluit de deuren en dit is de reden

Ga jij vaak stappen bij Club Dux? Opgelet, dat kan binnenkort niet meer! De discotheek aan de Markt ...

Een bushokje vol planten

foto: Facebook Politie Hengelo-ov

Was dát even een raar gezicht. Een bushokje aan de Oldenzaalsestraat is zaterdagnacht vol met planten gezet. Waar ze vandaan komen of waar ze uit de grond zijn gehaald? Dat is niet bekend, ook is volgens Tubantia niet bekend wat de gedachte achter deze toch wel opmerkelijke actie is. De politie doet onderzoek.

Primeur voor kinderboerderij

Kinderboerderij Weusthage Hengelo heeft wereldprimeur: Edelhertenbok met kijkoperatie onvruchtbaar maken, Hengelo,…

Posted by Kinderboerderij het Weusthag on Saturday, 20 April 2019

 

Een ander opmerkelijk bericht kwam dit weekend van Kinderboerderij het Weusthag. In verband met de beperkte ruimte kan de kudde herten eigenlijk niet verder groeien. Daarom is de edelhertenbok onvruchtbaar gemaakt. Dat gebeurde met een kijkoperatie; daarmee heeft de kinderboerderij volgens eigen zeggen een wereldprimeur te pakken.

Voice Kids-avontuur zit erop voor Britt

Britt The Voice Kids

Jammer, geen finale in The Voice Kids voor Britt Franken. Vrijdagavond was te zien dat ze het goed heeft gedaan in de Sing Offs. Maar ja, dat deden ook de drie andere talenten uit het team van Marco Borsato. Maar hoewel ze de finale net niet heeft gehaald, kan Britt supertrots zijn op wat ze heeft laten zien!

Britt Voice Kids

Jammer, het Voice Kids-avontuur zit erop voor Hengelose Britt

Het was een té gek avontuur. Ze had het ook voor geen goud willen missen. Helaas zit het The Voice K...

FC Twente is kampioen!

De Watertoren Hengelo kleurt rood voor FC Twente❤️ Gisteren nog kampioen in Wording, vandaag echt Kampioen! #trots!

Posted by Stichting 'In Wording' on Monday, 22 April 2019

 

FC Twente is kampioen van de Keuken Divisie! Het is in Enschede, maar ook in Hengelo uitbundig gevierd dat FC Twente volgend seizoen weer in de eredivisie speelt. En zie hoe de Stichting in Wording op het kampioenschap heeft ingespeeld: de watertoren kleurde gisteravond FC Twente-rood!

Pagina 1 / 7
⟵ swipe swipe ⟶

Meer over

Nieuws

adv.