Hengelo

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Weekendnieuws: bestuurder gewond, kettingbotsing en regenachtige Woolderesloop

Door Miranda Nijland 3 februari 2020

Geen tijd gehad om het nieuws te volgen dit weekend? Geen nood! We zetten de belangrijkste gebeurtenissen in Hengelo in dit weekendnieuws voor je op een rij.

Pagina 1/5
⟵ swipe swipe ⟶

Auto botst op lantaarnpaal

Foto: ANP

Een 45-kilometer auto is zaterdagmiddag op de Oldenzaalsestraat ter hoogte van de kruising Oldenzaalsestraat/Beethovenlaan op een lantaarnpaal gebotst. De auto raakte total loss. Hoe de aanrijding kon gebeuren is nog onbekend.

Kettingbotsing

politie

Op de Bornsestraat botsten vrijdagavond voor een verkeerslicht vier auto’s op elkaar. Het ongeluk gebeurde ter hoogte van de oprit naar de A1. De oorzaak van de aanrijding is nog onbekend. Ambulancepersoneel kwam ter plekke om de bestuurders te controleren.

Muziek vóór de Buren

Foto: Facebook Muziek vóór de Buren

Het evenement Muziek bij de Buren ken je vast wel, helaas ging dit afgelopen jaar niet door. Maar afgelopen zondag was er Muziek vóór de Buren. Dit eenmalig muziekevenement is een initiatief van Martin Bosker en Natascha Prins. In verschillende huiskamers speelden bandjes en er was een afterparty bij De Cactus!

Volle zalen voor Hengelose Revue

‘Foutje…bedankt’ is de titel van de 67e Hengelose Revue. Vrijdag ging de revue in première in de Schouwburg. Wil je deze revue nog graag zien? Er zijn nog voorstellingen op woensdag 5, donderdag 6 en vrijdag 7 februari. Kaarten kosten 17,50 euro en kun je bestellen bij Schouwburg Hengelo

5 x leuke feitjes over de voorstelling van de Hengelose Revue

Heb je komende week nog een avondje vrij? De Hengelose Revue brengt vanaf vrijdag 31 januari 6 x de ...

Regenachtige Woolderesloop

Waarschijnlijk werd jij ook niet vrolijk toen je gisteren naar buiten keek. En misschien had je wel helemaal geen zin om naar buiten te gaan. De 700 lopers die zondag meededen aan de Tweede Woolderesloop trotseerden het slechte weer. De kinderen tot en met 13 jaar liepen 1,4 kilometer (zie filmpje) Stijn Jansen won de 5 kilometer bij de mannen. Hij verbeterde met maar liefst vijf seconden het oude parkoersrecord. Bij de vrouwen won Deborah Wissink uit Diepenheim. Bij de 10 kilometer was Kyan Rytzell uit Enschede de snelste. Bij de vrouwen was Bianca Damme uit Borne het snelst. Devi Wolthuizen was de snelste man op de 15 kilometer. Ingrid Prigge uit Borne passeerde als eerste vrouw de finish in 1.02.50 uur.

Start kinderen tot en met 13 jaar tweede Woolderesloop

Posted by Wooldereslopen on Sunday, 2 February 2020

Pagina 1/5
⟵ swipe swipe ⟶

Meer over

112 Nieuws

adv.