Weekendnieuws: opnieuw auto overgoten met benzine en meer

Door Miranda Nijland 11 februari 2019

Heb jij geen tijd gehad om het nieuws bij te houden? Wij hebben in dit weekendnieuws de opmerkelijkste gebeurtenissen in Hengelo op een rijtje gezet.

<< < Pagina 1 / 4 >
⟵ swipe swipe ⟶

Weer auto overgoten met benzine

molotovcocktails
foto: ANP

Voor de tweede keer is binnen korte tijd een auto overgoten met benzine. In de nacht van zaterdag op zondag moesten hulpdiensten uitrukken voor een melding van een autobrand aan de Rob de Vriesstraat. Daar bleek een auto te zijn overgoten met benzine. Naast de auto lag een brandend object. Op 1 februari werd een auto met benzine overgoten aan de Louis van Gasterenstraat. De brandweer heeft de auto schoon gespoten. De politie doet onderzoek.

Finn en Carice beste voorlezers

voorleeswedstrijd

Finn van der Meulen van basisschool de Telgenkamp en Carice Althof van basisschool de Schothorst zijn zaterdag gekozen tot de beste voorlezers van Hengelo! Zij mogen Hengelo op zaterdag 9 maart vertegenwoordigen tijdens de regionale finale in Enschede. De schoolkampioenen maakten het de jury van de voorleeswedstrijd niet makkelijk.  Er waren twee rondes. De voorrondes werden eerder dit schooljaar gehouden op 20 Hengelose basisscholen.

Fietser aangereden

tankstations
foto: ANP

Een fietser is zaterdagmiddag aangereden op de Laan van Driene in Hengelo. De weg was deels afgesloten voor het verkeer. De fietser is per ambulance naar het ziekenhuis vervoerd. Het is nog niet bekend hoe het ongeluk kon gebeuren. De politie doet onderzoek.

Verkiezingscampagne begonnen

Foto: Facebook

De verkiezingscampagne voor de Provinciale Statenverkiezingen is nu echt begonnen. Zo ging GroenLinks zaterdagochtend huis-aan-huis in de wijk Groot Driene. Dit om bewoners op te roepen om te stemmen tijdens de Provinciale Statenverkiezingen op 20 maart.

<< < Pagina 1 / 4 >
⟵ swipe swipe ⟶

Meer over

Nieuws

adv.