Hengelo

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Gewonde bij botsing, vrachtwagen vast in berm en meer weekendnieuws

Door Miranda Nijland 20 januari 2020

Geen tijd gehad om het nieuws te volgen dit weekend? Geen nood! We zetten de belangrijkste gebeurtenissen in Hengelo in dit weekendnieuws voor je op een rij.

Pagina 1/5
⟵ swipe swipe ⟶

Gewonde bij botsing

Bij een aanrijding op de Haaksbergerstraat in Hengelo is zaterdagochtend een bestuurder gewond geraakt. Twee bestuurders kwamen met elkaar in botsing ter hoogte van de oprit naar de A35. Een bestuurder raakte hierbij gewond en werd per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis. Een van de auto’s kwam tegen een lichtmast tot stilstand. Beide auto’s raakten total loss en moesten door een bergingsbedrijf worden afgesleept. De politie onderzoekt de toedracht van het ongeval.

Geen treinen tussen Almelo en Hengelo

Foto: ANP

Misschien heb je het wel gemerkt toen je zondagochtend de trein wilde pakken. Door een aanrijding bij een spoorwegovergang aan de Rietstraat in Almelo reden zondagochtend enige tijd geen treinen tussen Almelo en Hengelo. Het ongeluk gebeurde rond 10.30 uur. NS zette bussen in. Vanaf 12.30 uur gingen de treinen weer rijden.

Mooi bedrag voor wat de pot schaft

Foto: Facebook Beckum NL

Wat de pot schaft, een initiatief van Louis Nibbelink om ouderen en alleenstaanden in Beckum en Oele samen te laten eten, kreeg zaterdag 1000 euro subsidie van Kernen met Pit. Lijkt het jou leuk om een keer mee te helpen in de keuken bij het koken of wil je meer informatie, kom dan naar de bijeenkomst van dinsdag 21 januari om 20.00 uur in ‘t Proggiehoes in Beckum.

Voetganger geschept

Bij een aanrijding op de Oldenzaalsestraat vrijdagmiddag is een voetganger geschept door een auto. Het is nog niet bekend hoe het ongeluk heeft kunnen gebeuren. De voetganger raakte hierbij gewond en is met spoed per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis.

Vrachtwagen vast in berm

zwarte Clio
foto: ANP

Een vrachtwagen is vrijdagavond vastgeraakt in de berm op de Oostelijke Esweg in de Hasseler Es. De chauffeur wilde draaien waarbij hij vast kwam te zitten in de berm. Hij had zijn vrachtwagen op dat moment dwars op de weg staan. Een sleepwagen heeft de wagen weer uit de berm getrokken.

Pagina 1/5
⟵ swipe swipe ⟶

Meer over

112 Nieuws

adv.