Hengelo

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Weekendnieuws: twee minderjarigen opgepakt voor overval en mooi bedrag voor KWF

Door Miranda Nijland 9 september 2019

Geen tijd gehad om het nieuws te volgen dit weekend? Geen nood! We zetten de belangrijkste gebeurtenissen in dit weekendnieuws in Hengelo voor je op een rij.

Pagina 1/7
⟵ swipe swipe ⟶

Samenloop voor Hoop

Foto: Gemeente Hengelo

Wauw, wat een prachtig bedrag! Je hebt er vast wel van gehoord, afgelopen vrijdag en zaterdag werd de Samenloop voor Hoop gehouden. En hoe gaaf: er kan vanuit Hengelo 45.500 euro worden overgemaakt naar het KWF. Ongeveer 400 deelnemers liepen in estafettevorm 24 uur rondjes in het FBK-stadion. Daarnaast  waren er acties, activiteiten én ceremonies, waarvan de kaarsenceremonie (vrijdagavond) misschien nog wel het meest indrukwekkend was.

Terugblik: foto’s van Samenloop voor Hoop in Hengelo

Bijna iedereen kent wel iemand die kanker heeft of heeft gehad. Geld voor onderzoek is en blijft har...

Kirstie en Sander lopen wandelestafette ter nagedachtenis aan Sanders’ vader

Als je in het weekend van 6 en 7 september nog niet veel te doen hebt, breng dan even een bezoekje a...

Minderjarige jongens opgepakt voor overval

tankstations
foto: ANP

De politie heeft twee minderjarige jongens opgepakt voor een gewapende overval op cafetaria Tuindorp Catering aan de Dieselstraat in mei van dit jaar. Na het tonen van beelden in het programma Onder de Loep zijn er anonieme meldingen binnen gekomen en hebben zich enkele getuigen gemeld. Dit heeft mede tot de aanhouding geleid. Het onderzoek is nog in volle gang en de verdachten zitten in gevangenhouding. Het onderzoeksteam heeft nog belang bij informatie over de scooter waarop de overvallers zijn gevlucht. Getuigen die informatie hebben, worden verzocht dit te melden bij de politie via: 0900-8844 of anoniem: 0800-7000.

Playmobilbeurs

Jong en oud heeft zich zondag meer dan prima vermaakt op de Playmobilbeurs. De beurs werd voor de derde keer gehouden. Liefhebbers van Playmobil zijn te vinden in alle leeftijdscategorieën, zo bleek tijdens de beurs.

Volop feest in Nijverheid

Foto: Facebook Jaarfeest Nijverheid

Het was afgelopen weekend volop feest in de Nijverheid. Heb je nog gekeken bij de vogelshow? Voor de bewoners in de wijk was er ook en een bingo en een loterij met mooie prijzen.

Deze feestjes in de Nijverheid en in het Tuindorp wil je niet missen

Er is lang naar uitgezien en komend weekend is het zover: het jaarfeest Nijverheid. Een week later w...

Zevende plek voor touwtrekkers

Facebook: TTV Oele

De touwtrekkers van Oele hebben op het EK een zevende plaats gehaald. Een plek waar ze best heel trots op mogen zijn. De touwtrekkers kwamen zaterdag in actie als Nederlands team in de 560 klasse. Na een hoopvolle 1e meter tegen Zwitserland kwamen ze (nog) net tekort op de grote jongens. Winst tegen Wales en België, gelijk tegen Engeland en Schotland en 2 mooie (weliswaar verlies) beurten tegen de Basken waren wel de hoogtepunten voor de mannen uit Oele in deze poule waarin de onderlinge verschillen klein waren.

sterke mannen uit oele

Deze sterke mannen uit Oele doen mee aan EK touwtrekken

Er is een kans dat we over een paar dagen een paar kersverse Europese (sport)kampioenen in de gemeen...

Smullen bij RølleSmølle

rollesmolle

We lieten je afgelopen week al weten dat er in de stad een nieuwe broodjeszaak bij is gekomen. RølleSmølle opende zaterdagochtend om 08.00 uur de deuren. Rølle is Zweeds voor broodje, smølle komt van smullen. Dus smullen van een lekker broodje. Wat je zoal op de menukaart aantreft: belegde broodjes, tosti’s, wraps, soepen en sapsmoothies. En op de kaart zie je Moto-koffie staan. Raoul en Lihilde beloven je een heerlijke bak koffie. Voor de eerste bezoekers die in pyama kwamen, was er een gratis ontbijt.

rollesmolle

Jaaa, broodjes- en koffiebar RølleSmølle opent in Hengelo

Nog een paar dagen en dan opent een nieuwe broodjes- en koffiebar in het centrum van Hengelo. Je vin...

Mannenafdeling geopend bij Tasche

Foto: Facebook Tasche Mode

Heb je de nieuwe mannenafdeling bij Tasche Mode al gezien? Zaterdag is deze stoere afdeling geopend. Met een dj en leuke acties. Dus mannen als jullie nog wat kleding nodig hebben voor het najaar, ga snel kijken bij Tasche Mode.

Wij gluren even binnen bij de nieuwe mannenafdeling van Tasche Mode

Van kleding shoppen krijgen wij nooit genoeg. Daarom zijn we ook zo blij dat er bij Tasche Mode een ...

Meer over Tasche Mode ontdekken?

Tasche Mode kledingwinkels

Gesloten09:30 - 21:00

Enschedesestraat 10-12, Hengelo

Bekijk meer:kledingwinkels
Pagina 1/7
⟵ swipe swipe ⟶

Meer over

Nieuws

adv.