Hengelo

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Wat jammer: Pop-up store Kleine Gelukjes gaat stoppen

Door Majorie Nijbroek 15 juli 2019

Sinds vorig jaar zit Kleine Gelukjes aan de Enschedesestraat. Maar wat jammer om te moeten melden dat de pop-up store gaat stoppen op deze locatie.

Sandra Meijer en Anne van de Maat hebben dezelfde passie voor rommelmarktjes, kringlopen, vintage en interieur. Die passie kunnen ze prima kwijt in Kleine Gelukjes, eerst in 2016 in een pop-up winkel aan de Marktstraat en daarna sinds april 2018 aan de Enschedesestraat.

Waarom ze dan toch stoppen? Er komen nieuwe huurders in het winkelpandje en daarom moeten ze eruit. “Onze supertijd aan de Enschedesestraat 6 zit er helaas op”, laten Anne en Sandra weten. 

Deze week is Kleine Gelukjes alleen nog woensdag geopend. Van 19 juli tot en met 10 augustus is de winkel dicht in verband met vakantie. Daarna kun je er nog ruim vier weken terecht om te genieten van alle unieke vintage & nieuwe stoere producten. Op 14 september is Kleine Gelukjes voor het laatst geopend aan de Enschedesestraat.

Doorstart?

Of er een doorstart gaat komen, willen we graag nog weten. “Hoe, wat en wanneer weten we nog niet, maar we komen hopelijk snel weer terug! We gaan eerst lekker op vakantie en daarna gooien we onze deuren weer wagenwijd open en gaan we nog een maandje stijlvol knallen en genieten. We hopen heel Hengelo nog even te zien.”

En ben jij eigenaar van een pandje waar Kleine Gelukjes misschien wel verder zou kunnen? “Enthousiaste pandeigenaren mogen zich natuurlijk altijd melden, graag zelfs!”

Kleine Gelukjes is overigens ook online te volgen! Voor een indruk van de winkel, check FacebookInstagram of de website.

Meer over

Nieuws Winkelen

adv.