Hengelo

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Wat jammer: deze winkel is sinds kort gesloten

Door Miranda Nijland 20 oktober 2020

Carla Vink heeft de deuren van haar cadeauwinkel Magasin Unique aan de Twekkelerweg 111 afgelopen week gesloten. De onderneemster was graag wat langer doorgegaan met de verkoop van cadeau-artikelen, maar corona gooide roet in het eten.

Misschien ben jij er ook wel eens geweest voor een grappig, uniek en origineel cadeautje voor een familielid of vriend. Carla Vink maakt al jarenlang cadeaus. Ze verkocht ze lange tijd via een webwinkel. Maar vorig jaar werd haar droom werkelijkheid toen ze een eigen zaak, Magasin Unique (Frans voor unieke winkel), opende in het pand aan de Twekkelerweg 111. “Het begon net een klein beetje te lopen tot begin dit jaar Covid -19 kwam”, vertelt Carla. “Vanaf dat moment viel alles stil. Er mochten immers geen verjaardagen en feestjes meer gevierd worden en met cadeau-artikelen zit je dan in een verkeerde branche.”

Dierenartikelen

Carla probeerde de loop nog weer in de winkel te krijgen door het assortiment aan te vullen met dierenartikelen. “Maar helaas is dat niet gelukt”, zegt ze.

Carla blijft wel actief met Carla-Blijhuisdier, een webwinkel met artikelen voor huisdieren en misschien dat ze online nog doorgaat met Magasin Unique. Als dat zo is, laten we je dat binnenkort weten!

Uitverkoop

Magasin Unique houdt op 5, 6 en 7 november drie-dolle-dagen uitverkoop.

Lees ook:

Deze winkel opent binnenkort de deuren aan de Twekkelerweg

Van een webwinkel in cadeau's naar een fysieke winkel. Carla Vink opent 3 december de deuren van haa...

adv.