Hengelo

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Omrijden! Deze straat in Hengelo is tijdelijk dicht vanwege werkzaamheden

Door Miranda Nijland 29 november 2019

De Schubertstraat is van maandag 2 tot en met dinsdag 17 december afgesloten voor verkeer. Dit vanwege de plaatsing van een mobiele kraan voor het onderhoud van woningen van Welbions. Wat dit voor jou betekent? Overdag zul je moeten omrijden.

Wat gaat er gebeuren?

Beeld: Gemeente Hengelo

Misschien heb je het al wel gezien. Sinds maart van dit jaar worden 210 woningen van Welbions in Klein Driene opgeknapt. Het gaat om groot onderhoud. De werkzaamheden bestaan onder meer uit het vervangen van verouderde badkamer, toilet- en keukeninrichting. Leidingen en afvoeren worden vervangen. En asbest wordt verwijderd.

Ook in andere straten

Het werk wordt uitgevoerd in samenwerking met Nijhuis Bouw uit Rijssen en Klein Poelhuis Installatietechniek uit Hengelo. Misschien is het je opgevallen dat  de afgelopen week een grote mobiele kraan stond in de Ockeghemstraat evenals in de Cesar Franckstraat. Ook stond de kraan in andere straten in Klein Driene.

Om toch op de plek van bestemming te komen is er een omleidingsroute ingesteld (zie kaartje) Deze gaat via de Diepenbrockstraat, naar de Bachstraat en vervolgens naar de Willem Pijperstraat.

adv.