Hengelo

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Let op: werkzaamheden aan twee kruispunten in Hengelo

Door Majorie Nijbroek 23 november 2020
Deze week zijn er werkzaamheden op twee kruispunten aan de Oldenzaalsestraat. De kruisingen blijven gewoon open, wel kun je enige verkeershinder ondervinden. 

Op beide kruispunten worden de huidige verkeersregelinstallaties (onder andere de stoplichten) vervangen door intelligente verkeersregelinstallaties. Deze intelligente verkeersregelinstallaties ‘weten’ welke auto’s, fietsen en bussen op hen afkomen en kunnen daar de verkeerslichten beter op afstemmen. Ofwel: minder lang wachten voor het rode verkeerslicht. En dat zorgt voor een betere doorstroming van het verkeer.

Deze kruispunten

Het gaat om deze twee kruispunten:

  • de kruising van de Oldenzaalsestraat met de A1 T-aansluiting. Hier wordt van maandag 23 november 09.00 uur tot en met donderdag 26 november 16.00 uur gewerkt
  • het kruispunt van de Oldenzaalsestraat met de A1 Hasselerbaan. De werkzaamheden zijn van maandag 23 november 09.00 uur tot en met vrijdag 27 november 16.00 uur
Bron: Gemeente Hengelo

De komende dagen zijn minder rijstroken aanwezig. Daardoor is sprake van verkeershinder, maar verkeer blijft altijd in alle richtingen mogelijk. Verkeersregelaars regelen het verkeer.

Lees ook:

fietsen in het donker

Deze plekken in Hengelo vermijden jullie op de fiets in het donker

We plaatsen een oproep waarin we vroegen welke plekken in Hengelo je op de fiets het liefst vermijdt...
blauwe parkeerschijf

Zo hoog is de boete als je de blauwe parkeerschijf per ongeluk vergeet

Hengelo heeft verschillende blauwe parkeerzones rondom het centrum. Je hoeft hier geen parkeergeld t...

Meer over

Verkeer

adv.