Hengelo

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Top! Restaurant in Hengelo behoudt Michelinster

Door Majorie Nijbroek 13 januari 2020

Het is een spannende dag voor horecaondernemers door heel Nederland: in het DeLaMar Theater zijn de Michelinsterren uitgedeeld. Wij mogen een feestje vieren, want ’t Lansink in Hengelo behoort tot de crème de la crème met een heuse Michelinster.

Anonieme inspecteurs bezoeken elk jaar restaurants in Nederland om te beoordelen of zij een Michelinster verdienen. De deskundigen letten hierbij vooral op smaak, de presentatie en prijs/kwaliteitsverhouding. Heb je een ster of zelfs meerdere in de pocket? Dan behoor je tot de beste restaurants van Nederland.

Goed nieuws voor ’t Lansink

In dit overzicht belanden is niet zomaar iets en voor horecaondernemers een echte droom. Voor ’t Lansink een spannende dag, met een mooie afloop: het restaurant in Tuindorp behoudt zijn ster. Dat is het achtste jaar op rij.

Acht nieuwkomers, zes restaurants verliezen ster(ren)

Nog even alle headlines op een rij: acht nieuwkomers in heel Nederland mochten een ster in ontvangt nemen. Zes restaurants kregen slecht nieuws te horen en verloren hun ster(ren). Voorafgaand aan deze uitreiking telde ons land achttien tweesterrenrestaurants en twee zaken met drie Michelinsterren. Dit aantal blijft gelijk, in totaal zijn er nu 111 sterrenrestaurants in Nederland. Bekijk hier meer details.


Meer over ’t Lansink ontdekken?

’t Lansink hotels

Gesloten12:00 - 14:30 |18:00 - 21:30

C.T. Storkstraat 18, Hengelo

Bekijk meer:hotels

adv.