Hengelo

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Kijktip! Stel uit Hengelo te zien in tv-hit Paleis voor een Prikkie

Door Majorie Nijbroek 18 november 2019

Een huis veranderen in een droomwoning en dat met een klein budget. Voor die uitdaging staan Frank en Rogier in hun SBS6-programma Paleis voor een Prikkie. In de uitzending van komende dinsdag kun je zien hoe ze de woonkamer van een huis in Hengelo hebben gerestyled.

Je mag Paleis voor een Prikkie gerust een kijkcijferhit noemen. Er kijken gemiddeld een miljoen mensen naar.

Angela en Duncan

De extravagante Frank en Rogier gaan in het programma aan de slag bij mensen die het niet breed hebben. Ze toveren hun huizen om tot een droomwoning. En niet door met een bom duiten te gaan shoppen, maar met minimaal budget en vooral door heel creatief te zijn. En in de eerstvolgende uitzending kun je zien wat ze met de woning van Angela en Duncan hebben gedaan. De opnames zijn in de zomer al gemaakt.

Angela (25) en Duncan (29) komen eigenlijk uit Den Haag, maar zijn verhuisd naar Hengelo. Ze wonen met hun drie kinderen en een hond in een jaren 30 woning in de Berflo Es. Het stel moet rondkomen van 30 tot 50 euro per week. Frank en Rogier hebben de woonkamer onder handen genomen. Daarvoor hebben ze geshopt bij De Schatkamer en bij een kringloopwinkel in Enschede.

Wat ze er van hebben gemaakt? Dat zie je als je dinsdag 19 november afstemt op SBS6. Paleis voor een prikkie begint om 20.30 uur.

binnenkijken bij

Wij zoeken huizen met een verhaal! Mogen wij bij jou binnenkijken?

Van een oude woning uit de jaren dertig tot een nieuwbouwhuis in Dalmeden en van vier hoog tot vrijs...

Meer over

Nieuws

adv.